Je eigen marketing
Image default
Woning en Tuin

Zoekt u het juiste kussen? Vind het bij een beddenwinkel in de buurt van Antwerpen

Een goede nachtrust komt niet alleen van een goed matras, ook uw hoofdkussen is erg belangrijk. Wanneer uw kussen niet past bij uw slaaphouding kan u nekklachten ontwikkelen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van het passende kussen? Kom langs tijdens de openingsuren of maak een afspraak bij Dormex, de matrassenwinkel in de buurt van Antwerpen.

Welk kussen past bij mijn slaaphoudingen?

Niemand slaapt op dezelfde manier of beweegt op dezelfde manier in zijn slaap. Een kussen moet net als een matras afgestemd worden op uw slaaphouding. Vind het beste kussen voor uw slaaphouding bij beddenwinkel Dormex, te vinden in de buurt van Antwerpen. Slaapt u graag op uw buik? Dan zijn de meeste kussens waarschijnlijk te hoog. U draait namelijk uw hoofd opzij wanneer u op uw buik ligt. Het is voor de nek niet goed op een te hoog kunnen te slapen. Kies voor een donskussen, deze wordt namelijk platter door de druk van het hoofd en zal aangenaam aanvoelen. Bij Dormex, de matrassenwinkel in de buurt van Antwerpen, kunt u verschillende kussens en uittesten in deze beddenwinkel.

Kussen testen voor rugslapers bij beddenwinkel Dormex nabij Antwerpen

Bij rugslapers wordt aangeraden een kussen te kiezen dat bij de nek wat hoger is dan bij het achterhoofd. Ook voor rugslapers is een donskussen een goede optie, omdat deze vrij te vormen is. Daarnaast wordt ook een kapok kussen aanbevolen. Net buiten Antwerpen vindt u matrassenwinkel Dormex, laat u hier informeren over de verschillende kussens voor rugslapers. Er zijn speciale kussens voor zijslapers met verschillende vullingen. Zo zijn er kussens met latex-, schuim- en wolvullingen die in verschillende hardheden te verkrijgen zijn. Probeer verschillende kussens uit om er achter te komen wat bij u past of vraag een van de ervaren medewerkers van beddenwinkel en matrassenwinkel Dormex naar de mogelijkheden. Dormex is te vinden in Wuustwezel, in de regio van Antwerpen.

https://dormex.be/