Je eigen marketing
Image default
Bedrijven

Waarom het interessant is om te kiezen voor een vakantiehuis als u gaat investeren in vastgoed

Heeft u overwogen om te investeren in een vakantiehuis als u plannen heeft om te gaan investeren in vastgoed? Vastgoed is een relatief veilige belegging, zeker als het om woonhuizen gaat. Meestal levert investeren in woningen een stabiel rendement op. Het investeren in een vakantiehuis daarnaast heeft nog een aantal extra voordelen, zeker wanneer u ervoor kiest om te investeren bij een betrouwbare partner zoals Center Parcs Vastgoed. Hoe in vastgoed beleggen precies gaat bij deze specialist en wat de voordelen zijn, leest u in dit artikel. 

Waarom het aantrekkelijk is om in een vakantiehuis te investeren wanneer u in vastgoed gaat beleggen

Investeren in vastgoed zoals een vakantiewoning biedt veel extra voordelen, maar in een vakantiehuis van Center Parcs Vastgoed beleggen is extra aantrekkelijk. De populariteit van een vakantiewoning als vakantiebestemming is onverminderd populair, wat kan betekenen dat uw investering niet in waarde zal verminderen. En terwijl uw vakantiewoning gestaag meer waard wordt, krijgt u inkomsten uit de verhuur. Veelal sluiten huurders een overeenkomst voor 15 jaar af met het bedrijf dat u als eigenaar verzekert van een bron van inkomsten over deze periode. Bovendien worden de boekingen en het onderhoud door deze professional gedaan, wat u een hoop werk scheelt. En aangezien het bedrijf door heel Europa vakantiewoningen heeft, beschikt u ook over een leuk vakantieadres waar u naartoe kunt gaan in de vakantie.

Geniet alleen maar van de voordelen van het investeren in vastgoed

Een vakantiehuisje van Center Parcs Vastgoed kopen heeft nog een voordeel. Het bedrijf wil als betrouwbare partner graag haar investeerders van begin tot eind ontzorgen. Ze nemen niet alleen de verhuur en het onderhoud voor hun rekening, maar ook als u besluit te verkopen zorgen ze ervoor dat dit u zo min mogelijk moeite kost. Uw vakantiewoning wordt via de partners van het bedrijf te koop aangeboden in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. U krijgt voor de verkoop ook een professioneel fotopakket van uw vakantiewoning en het vakantiepark. In vastgoed beleggen is nog nooit zo makkelijk geweest. Neem contact op met deze expert als u in vastgoed wilt investeren!