Je eigen marketing
Image default
Artikel marketing

Loonverschillen

Online betalen wordt steeds populairder, hierdoor wordt het ook steeds gemakkelijk en is het toepassen van de mogelijkheden bijna overal mogelijk. Er zijn ook steeds meer systemen die gebruikt kunnen worden, hierdoor is het mogelijk om producten over de hele wereld te bestellen. Dit zorgt er tevens voor dat alles voor iedereen verkrijgbaar is en dat men zo overal aan kan komen. Zo kunnen er producten goedkoop uit China besteld worden en andere plekken waar producten goedkoper zijn. Maar ook in eigen land wordt er voor veel geld besteld, zo ook rond de feestdagen. In deze periodes hebben postbezorgers het dan ook erg druk.

Maar de mogelijkheid van het bestellen over de hele wereld brengt is voor de één beter dan voor de ander. Zo kan iemand in China bijvoorbeeld sommige producten amper betalen en is het in Nederland zeer goedkoop. Dit verschil komt doordat men over het algemeen minder verdiend dan in het westen. Dit zorgt er dus voor dat er verschillen bestaan in de markt en dat mensen in het westen vaak veel meer te besteden hebben. Aan de andere kant zorgt men in het westen er dan voor dat deze mensen hun geld binnen krijgen in deze landen.

De loonberekening in deze gebieden is anders, deze zijn op ander factoren gebaseerd. Dit zorgt voor het grote verschil en heeft invloed op de koopkracht van de arbeiders van dat land. Dit maakt het voor bedrijven een zeer interessante locatie om in te investeren, dit doen grote bedrijven dan ook veelvoudig. Fabrieken draaien overuren en de productie blijft doorgaan. De vergelijking met een fabriek in Europa is dat misschien de producten van iets hogere kwaliteit is, dit hoeft niet altijd zo te zijn. De loonwijzer is compleet anders, omdat de lonen in vergelijking met andere landen stukken lager is in het oosten.

http://www.cbbs.nl/