Je eigen marketing
Image default
Artikel marketing

Een frisse kijk in je bedrijf

Als je zelf een bedrijf hebt weet je wat er allemaal op je af komt. Je neemt personeel aan, moet je bezighouden met de verkoop, inkoop, pr, hr en nog heel veel meer. Waarschijnlijk heb je geen kaas gegeten van alle onderdelen en waarschijnlijk wil je ook niet met alle onderdelen bezig zijn. Nederland kent ruim anderhalf miljoen bedrijven op dit moment en een ontzettend groot deel hiervan behoort tot de categorie mkb of zzp. Er zijn dus heel veel ondernemers met deze ‘problemen’. In dit artikel ga ik jullie vertellen hoe je ervoor kan zorgen dat je deze taken uit handen geeft en je weer bezig kan houden met de je passie. 

Het grote geheim is het uitbesteden van werkzaamheden. Je kan een externe partij inhuren die ervoor zorgt dat jij je niet druk hoeft te maken over sommige werkzaamheden. Deze werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld de salarisverwerkingen de Salarisservice zijn. Gebruik maken van een derde partij neemt voordelen met zich mee. Als eerst zorgt het ervoor dat je weer fris in je hoofd wordt. Doordat zij taken uit handen nemen hoef je je niet meer druk te maken over dit soort dingen en kan jij ervoor zorgen dat je weer je volle concentratie kan richten op dat wat jij als beste doet als ondernemer.

Hiernaast is een externe partij een frisse blik in je bedrijf. Als je lang de zelfde werkzaamheden verricht kan het zijn dat je bedrijfsblindheid ontwikkeld. Dit wil zeggen dat je niet meer goed eventuele verbeterpunten kan herkennen. Door iemand anders toe te laten in je bedrijf kan het zijn dat dit een nieuwe impuls krijgt en je ook andere processen kan verbeteren.

Hopelijk heeft dit artikel je verder geholpen en zie je de positieve gevolgen van een bedrijf zoals CBBS toe te laten tot je bedrijf.

http://www.cbbs.nl/