Je eigen marketing
Image default
Artikel marketing

Borsten verkleinen

Wanneer iemand grote borsten heeft, kan zij last krijgen van fysieke klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn. Deze vrouwen kunnen er dan voor kiezen om hun borsten te laten verkleinen waardoor de fysieke klachten ook zullen verminderen. Waar veel vrouwen een borstvergroting erg fijn zouden vinden, zijn er dus ook veel vrouwen die graag een borstverkleining zouden willen om precies de tegenovergestelde redenen. Een borstvergroting kan op verschillende manieren uitgevoerd worden, bij een borstverkleining zijn er slecht twee manieren. Zo kan een borstverkleining plaatsvinden door liposuctie maar je kan ook kiezen voor een operatieve borstverkleining.

Niet altijd kan een borstverkleining door liposuctie plaatsvinden. Dit komt doordat een borstverkleining door middel van liposuctie alleen kan plaatsvinden bij vrouwen die overmatig vetweefsel in het borstgebied hebben. In principe wordt hier dus alleen vet verwijderd. Echt borstklierweefsel kan alleen verwijderd worden door middel van een operatie. Voordelen aan deze ingreep zijn dat je maar een paar littekens zult hebben en een veel kortere hersteltijd dan wanneer dit operatief gebeurd. Het nadeel aan borstverkleining door liposuctie is dat door deze methode de borsten slapper worden en een beetje kunnen gaan hangen, doordat er geen huid wordt verwijderd.

Veel vaker wordt er een operatieve borstverkleining uitgevoerd. Een operatieve borstvergroting duurt ongeveer twee uur en hiervoor moet je onder narcose worden gebracht. Er zal klierweefsel, vetweefsel en huid verwijderd worden tijdens de operatie waardoor de borsten kleiner zullen worden. Er wordt een snee gemaakt aan de onderkant van de borsten. De tepels krijgen een nieuwe plek doordat dit beter past bij de nieuwe vorm van de borsten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen op met een plastische chirurg die u hierover adviezen kunt geven. zij zijn gespecialiseerd in velen ingrepen, zo doen zij ook een ooglidcorrectie bovenoogleden. Het is belangrijk dat je je goed laat informeren door verschillende klinieken zodat je goed weet dat je een goede kliniek kiest die veel ervaring heeft.

http://faceland.nl