Je eigen marketing
Image default
Internet marketing

Hulp van een implantoloog

Tegenwoordig is uiterlijk ontzettend belangrijk; het is belangrijker dan ooit tevoren. Zo gaat er geen enkele dag voorbij zonder dat iemands uiterlijk ter sprake is – of het nou een celeb is die plastische chirurgie is ondergaan, of iemand die een nieuwe stijl uitprobeert. Wat echter een groot onderdeel van je uiterlijk is, zijn je tanden. Je tanden bepalen namelijk voor een zeer groot gedeelte hoe je gezicht eruit ziet. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat mensen met mooie tanden zich vaker zelfverzekerd voelen, dan iemand die minder tevreden is met zijn of haar gebit. Je tanden zijn dan ook een groot gedeelte van een eerste indruk: je kunt goed voor de dag komen met een mooie lach; je kunt mensen er mee opvrolijken. Daarnaast helpen mooie tanden vaak bij het versieren van een man of vrouw.

Al zal dit voor velen klinken als iets wat heel normaal is, hoeft dat helemaal niet zo te zijn. Er zijn namelijk genoeg mensen die dagelijks pijn lijden als gevolg van een slecht gebit. Dit kan al vanaf jongs af aan gebeuren, en hoeft helemaal niet je eigen schuld te zijn. Kinderen kunnen voor een slecht gebit een bezoekje brengen aan de orthodontist.

Daarnaast kan een slecht gebit zorgen voor een voedingspatroon dat negatief wordt beïnvloedt. Wanneer je pijn krijgt op het moment dat je je eten afbijt of kauwt, en dit maar aan blijft houden, dan is men vaker geneigd om zijn of haar voedingspatroon aan te passen op de gevoeligheid van de tanden dan dat hij of zij een bezoekje brengt aan de tandarts om het probleem direct aan te pakken. Wanneer je al in een staat verkeerd waar je kiezen of tanden hebt verloren, dan zou je de hulp van een implantoloog in kunnen schakelen. Deze implantoloog zal een kunstwortel plaatsen op de plek waar je een tand of kies verloren bent. Door deze implantaat vervolgens van een kroon te verzien, heb je er geen last meer van.

 

http://www.orfeokliniek.nl