Je eigen marketing
Image default
Zakelijk

Verras zakenpartners op een unieke manier

Er zijn tegenwoordig enorm veel verschillende manieren en strategieën om meer naamsbekendheid te creëren als bedrijf zijnde. Eén van deze manieren is om producten te laten voorzien van het logo van je bedrijf. Deze producten kun je dan aan zakenpartners meegeven of naar ze sturen, of bijvoorbeeld meenemen naar congressen en evenementen. Het personaliseren van producten zorgt indirect voor meer naamsbekendheid, doordat mensen onbewust steeds weer het logo van jouw bedrijf voorbij zien komen. Wanneer ze zit vaak zien, zal jouw bedrijf sneller in hun gedachten naar voren komen.

 

Welke producten kan ik personaliseren?

Er zijn verschillende soorten producten die je kunt laten personaliseren. Zo kun je kiezen voor een gepersonaliseerde rugzak. Dit is eens anders dan anders. Vaak zie je dat bedrijven pennen of mokken laten bedrukken met hun logo. Echter zullen zakenpartners wellicht al veel van deze producten hebben en zal je tussen de rest belanden. Een rugzak is echter een veel groter en unieker product. Iedereen kan het gebruiken, op wat voor gelegenheid dan ook.

 

Mogelijkheden gepersonaliseerde rugzak

Er zijn verschillende modellen rugzakken die je kunt personaliseren. Hierbij kun je denken aan wandelrugzakken tot reis rugzakken of trolleys; vrijwel alles is mogelijk. Kies vooral een model dat past bij wat je als bedrijf uit wil stralen. Een mooie luxe reistas past bijvoorbeeld goed bij een advocatenbureau.