Je eigen marketing
Image default
Zakelijk

Klaar voor de zomer? Bedruk handdoek met logo

Handdoeken bedrukken en weggeven: een slimme manier om uw bedrijf te promoten. Als de zon gaat schijnen en het wordt lekker warm, gaan mensen direct naar het strand, zwembad of naar het meer. Het eerste wat mensen inpakken voor vertrek, is een strandlaken. Als bedrijf kunt u hier goed gebruik van maken. Handdoeken zijn er in verschillende soorten en maten. Ze worden dan ook gebruikt voor verschillende doeleinden. Ze worden niet alleen in de zomer gebruikt, maar het hele jaar door. Trekt een strandhanddoek u niet zo aan? U kunt ook kiezen voor een luxe badhanddoek of een mooie keukenhanddoek. U heeft keuze uit verschillende kleuren en prijzen. Bepaal zelf welke kleur en welke prijs het beste bij uw bedrijf past. Wij vertellen u waarom bedrukte handdoeken het perfecte relatiegeschenk zijn.

Handdoeken vallen op

Op een zonnige stranddag, ziet u alleen maar handdoeken. Van simpel wit, tot knalgeel. Niks is te gek voor een handdoek. Zijn uw bedrijfskleuren nogal opvallend? Dat is geen probleem. Van jong tot oud worden simpele, maar ook opvallende handdoeken gebruikt. Nog een reden waarom u handdoeken zou moeten uitdelen: uw handdoek wordt gezien in heel Nederland en strandhanddoeken zelfs buiten Nederland! Als uw bedrijf een internationaal bedrijf is, zorgt dit voor een nóg groter bereik. Uw logo of tekst zal te zien zijn aan de stranden van Scheveningen, het plaatselijke meer bij u in de buurt, maar ook aan de Spaanse kust. Kortom handdoeken bedrukken biedt veel verschillende voordelen.

Niet alleen in de zomer

Handdoeken zijn er voor meerderen doeleinden. Ziet u het niet zo zitten om strandhanddoeken als relatiegeschenk uit te delen, dan zijn er nog genoeg andere opties! Denk aan badhanddoeken, fitnesshanddoeken en keukenhanddoeken van verschillende materialen. Ziet u het al voor zich hoe uw sporthanddoeken gebruikt wordt tijdens het sporten? En hoe gaaf zou het zijn om uw luxe keukenhanddoek terug te zien in verschillende huishoudens? Handdoeken worden dagelijks gebruikt. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf en uw logo onthouden worden. Niet alleen door de persoon zelf, maar ook door de familie en vrienden die op bezoek komen. Wat wilt u nog meer? Laat daarom handdoeken bedrukken en deel ze uit aan uw relaties en/of personeel.

 

Gerelateerde artikelen

Werkplek inrichten? Deze kantoormeubelen zijn onmisbaar!