Je eigen marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Heb je geen idee hoe je een epoxyvloer moet aanleggen?

Wanneer je interesse hebt in een epoxyvloer of PU gietvloer, dan stellen we je graag even voor aan ABBI Industrie in Niel. Zij weten van aanpakken wanneer je een industriële vloer wil laten aanleggen. Of het nu gaat om een groot industriegebied, grote magazijnen of garages voor professioneel gebruik, deze professionals staan voor je klaar. Kortom, laat het plaatsen van een epoxyvloer of PU gietvloer gerust aan hen over! Lees hieronder verder en kom meer te weten over deze verschillende types vloerbekleding.

Dit bedrijf weet alles over vloerbekledingen

Zowel epoxyvloeren als PU gietvloeren hebben tal van voordelen voor jou en je bedrijf. Samen met de medewerkers van ABBI Industrie zetten we ze graag even op een rijtje:

  • Je speelt perfect in op de vereiste van een duurzame werkomgeving.
  • Epoxyvloeren zijn enorm krasbestendig, ze kunnen dus tegen een stootje.
  • Beide vloeren vragen allesbehalve veel en ingewikkeld onderhoud.
  • PU gietvloeren en epoxyvloeren hebben een hoge chemische weerstand en een hoger mechanisme.
  • Ze zijn volledig zuur-en vloeistofdicht.
  • PU gietvloeren worden flexibel en naadloos aangelegd om het risico op scheuren zo klein mogelijk te houden.
  • Een bestaande houten en tegelvloer zijn de perfecte ondergronden voor epoxyvloeren en PU gietvloeren.

Het spreekt voor zich dat beide vloerbekledingen altijd de investering waard zijn voor jou en de werkomgeving van je werknemers.

Twijfel niet om contact op te nemen

Ben je nog niet helemaal overtuigd om een epoxyvloer of PU gietvloer te laten installeren door de medewerkers van ABBI Industrie? Aarzel niet om ze te contacteren bij verdere vragen. Zij zijn niet voor niets expert in epoxyvloeren en PU gietvloeren. Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller weten zij van aanpakken! Bel ze gerust even op, stuur een e-mail of laat jouw gegevens achter via het handige online contactformulier. De correcte contactinformatie kan je op de website van het bedrijf terugvinden. 

https://www.abbi.be/