Je eigen marketing
Image default
Woningen

Uw pand verkopen? Vertrouw op de ervaring van een vastgoedstylist

Geen ervaring in de verkoop van vastgoed? Schakel dan de hulp in van een vastgoedstylist bij IntraStijl. Hun service is exact wat u nodig heeft wanneer u de verkoop van uw pand een versnelling hoger wil schakelen. In slechts enkele seconden weten potentiële kopers of ze interesse hebben of niet. De vormgeving, optimaal gebruik van ruimtes en prachtige lichtinval is daarom ontzettend belangrijk tijdens het bezichtigen. Hoe positiever de indrukken van bezoekers, hoe groter de kans dat ze effectief een bod doen die dicht bij de vraagprijs ligt. Een deskundige vastgoedstylist zet alvast samen met u de eerste stappen richting de verkoop.

Onmisbare interieurtips zorgen voor een vlottere verkoop

Een appartement of woning dat volledig is ingericht laat een grotere indruk na bij bezoekers dan enkele lege ruimtes zonder creativiteit. De vastgoedstylist creëert een totaalsfeer, wat onmisbaar is voor een vlotte verkoop aan een gunstige prijs voor alle partijen. Eerst en vooral bekijkt de vastgoedstylist het potentieel van alle beschikbare leefruimtes. Zo kan er een gepersonaliseerd plan met nuttige tips worden opgesteld. Ga meteen aan de slag met uw eigen meubilair en decoratie of vertrouw op de verhuurdienst van (kartonnen) meubelen, decoratie en andere elementen. Een vastgoedstylist geeft karakter, stijl en allure aan de woning die u wil verkopen. Of u nu kiest voor een overeenkomst van drie maanden of langer, het resultaat mag er zijn. Nog meer goed nieuws? De investering in een vastgoedstylist draagt bij tot de totale waarde van uw pand!

Maak meteen een afspraak met de professionals van het bedrijf

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een vastgoedstylist en meer weten over hun unieke service? Boek eenvoudig een afspraak online bij IntraStijl of stuur simpelweg een mail voor een offerte op maat of vrijblijvende informatie. Uw volgende verkoopproject is in goede handen wanneer u een vastgoedstylist inschakelt.

https://www.intrastijl.be/

Gerelateerde artikelen

Een badkamerrenovatie uitgevoerd door een echte topper uit Gent

Ramen plaatsen kostprijs

Weinig bouwbedrijven in Limburg evenaren de expertise van deze specialist