Je eigen marketing
Image default
Vakantie

5 Redenen om een vakantie naar Milaan te boeken

Milaan is een van de meest historische steden van Noord-Italië. Daarnaast is het een van de grootste culturele attracties van het land. De stad is doordrenkt van oude geschiedenis. Als je niet weet waar je in Milaan heen moet gaan, lees hier dan 5 redenen om naar Milaan te gaan.

5 Redenen om naar Milaan te gaan

Navigli District

Weinig mensen weten dit, maar de stad Milaan is gebouwd bovenop een reeks grachten, net zoals Venetië. De grachten in Milaan zijn minder prominent aanwezig dan die in Venetië. Een van de beste plekken om deze geweldige grachten te zien is het Navigli District.

Rondom de grachten vind je een aantal leuke markten en historische gebouwen om te bezoeken. Het Navigli District is een grachtenstelsel in en rondom Milaan, dat teruggaat tot de middeleeuwen.

Eataly Milano Smeraldo

De stad Milaan staat bekend om de kwaliteit van het eten. In de wijk Eataly Milano Smeraldo kun je zowel traditionele als moderne Italiaanse gerechten krijgen. Deze wijk staat bekend om de kwaliteit en de diversiteit van het eten.

Milaan is een van de beste steden in de wereld voor kenners van de Italiaanse keuken.

Luxe hotels

Als een van de belangrijkste toeristensteden van het hele land heeft Milaan een aantal van de beste hotels van heel Italië. Milaan heeft een aantal van de beste hotels ter wereld voor iedereen die graag van luxe geniet tijdens de vakantie.

Fietscultuur

Je zult ervaren dat er veel gefietst wordt in Milaan. Het is een erg unieke, moderne trend en een gave ervaring voor iedereen die graag ervaart hoe het is om door zo’n moderne stad te fietsen.

Autoverhuur in Milaan

Milaan behoort tot de grootste steden van Italië. Het is dan ook niet gek dat er veel autoverhuurbedrijven gevestigd zijn. Deze bedrijven met elkaar vergelijkend, kan men concluderen dat Milaan de beste autoverhuurbedrijven van Italië heeft. Haal de auto op in de stad, bij jouw hotel of op het vliegveld als je arriveert. Alle grote verhuurbedrijven hebben afhaallocaties in de stad en op het vliegveld.

U kunt prijzen voor autohuur in Milaan vergelijken bij AutoItaly van bedrijven als Thrifty, InterRent, National, Sixt, Hertz, Europcar, Green Motion, Keddy By Europcar, Alamo, Goldcar, Avis, Surprice, Budget, Flizzr, Firefly, Enterprise, Dollar en Payless. Het huren van een auto in Milaan is relatief goedkoop en kan overal in de stad. Je huurt al een goede auto voor $13 per dag.

Samenvattend is Milaan een geweldige stad om te bezoeken. Als je het maximale uit Milaan wilt halen, dan is het huren van een auto een must.

https://www.autoitaly.nl/

Gerelateerde artikelen

Last minutes Bulgarije

Een heel speciale vakantie: een rondreis door Vietnam

Wandelen Ardennen