Je eigen marketing
Image default
Vakantie

Wandelen Ardennen

Als je aan de Ardennen denkt, denk je wellicht aan een van de prachtige wandelroutes die de Ardennen biedt. Met wandelen in de Ardennen ervaar je rust en ontspanning, maar je kan ook wat meer de spanning opzoeken met een avontuurlijke wandelroute. Wat jouw doel ook is, met wandelen in de Ardennen zit je altijd goed! In deze blog vertellen we je enkele leuke wandelroutes die zeker de moeite waard zijn.

Wandelroutes Ardennen

De boswandeling in Chiny is een echte aanrader. Tijdens de drie uur durende wandeling door het bos kun je ultiem genieten van de prachtige natuur. Let wel op, goede wandelschoenen zijn noodzakelijk want je loopt over kleine bospaadjes. Een andere aanrader is de ladderwandeling in Rochehaut. Hier kun je terecht als je op zoek bent naar wat avontuur. Je wandelt namelijk op flinke hoogte en zult steile klimmen en dalen nemen. Deze wandeling is minder geschikt voor mensen met hoogtevrees. Tot slot raden we de wandeling bij Vêves aan. Hier vind je een sprookjesachtig kasteel. Ook gaat deze wandeling door een pittoresk dorpje waar een gezellige sfeer hangt.

Leuke activiteit voor ieder gezelschap

Wandelen in de Ardennen is een geschikte activiteit voor ieder gezelschap. Omdat er zo veel diverse wandelroutes in de Ardennen zijn, is er altijd wel een route te vinden waar iedereen zich comfortabel bij voelt. Welke route je ook neemt, je kunt altijd genieten van de prachtige omgeving!

https://indardennen.be/activiteiten/wandelen/