Je eigen marketing
Image default
Energie

De juiste fijnstofmeter voor uw bedrijf

Wist u dat fijnstof veel schadelijke effecten kan hebben op uw gezondheid? Het tast namelijk de luchtwegen aan en kan astma veroorzaken, maar ook longkankers en chronische longziekten. Het is dus een goed idee om een kwaliteitsvolle fijnstofmeter aan te schaffen wanneer u in een industrieterrein werkt of nabij een drukke baan woont. Door deze meter dan te combineren met de juiste meet- en regelapparatuur, zoals een filter, zorgt u ervoor dat de lucht in het gebouw proper blijft. Klinkt dit allemaal als heel veel werk en stress? Geen zorgen, want de experts van Velek staan voor u klaar!

De meet- en regelapparatuur van deze expert zijn ideaal voor u

Dankzij de verschillende meet- en regelapparatuur die u bij deze expert beschikbaar zijn, komen van het innovatieve Duitse merk S+S Regeltechnik. Dit Duitse bedrijf is een echte pionier op vlak van automatisatie van gebouwenbeheer, sensortechnologie├źn en meet- en regelapparatuur. Zij zijn al meer dan twee├źntwintig jaar actief en blijven steeds innoveren. Digitalisatie is geen geheim meer voor deze experts! Het is dan ook een goed idee om in zee te gaan met Velek, want zij verdelen de producten van dit merk. Zo is hun fijnstofmeter ideaal om het aandeel fijnstof in de lucht te meten. Het is een enorm gedetailleerd apparaat dat tot in de kleinste getallen gaat meten. Op die manier geniet u van een gezonde lucht. Natuurlijk zijn er nog andere versies van deze meet- en regelapparatuur. Denk maar aan slimme HVAC-installaties die op- en afspringen wanneer de temperatuur te laag of te hoog wordt, of vochtigheidssensoren die vochtige lucht aanvoelen en de juiste mechanismen in plaats zetten om problemen te voorkomen.

Bekijk alle opties

Wanneer u op zoek bent naar een fijnstofmeter, rekent u dus blindelings op de kennis van deze experts. Ze helpen u graag verder om de juiste apparaten aan te schaffen. Via hun website velek.be vindt u meer details, informatie en de nodige contactgegevens.