Je eigen marketing
Image default
Dienstverlening

Waarom een gietvloer ideaal is in de voedingssector in Antwerpen

Heb jij een bedrijf of zaak in de voedingsindustrie? Dan weet je zeker en vast hoe belangrijk het is om een optimale hygiëne en veiligheid te garanderen op de werkvloer. Onderschat dan zeker het belang van de letterlijke vloer niet en kies ervoor om betonnen gietvloeren te laten plaatsen! Dankzij de experts van ABBI Industrie krijgen bedrijven in de voedingsindustrie in Antwerpen al dertig jaar lang de perfecte gietvloer aangemeten. Deze vloer past niet alleen bij hun werkzaamheden, maar ook bij het interieur van de zaak. Lees verder om meer te ontdekken over hoe zij dit doen.

Onderhoud je vloeren optimaal voor een perfecte klantenservice

Wanneer je vloeren niet proper zijn, wordt het moeilijk om al de rest ook proper te houden. In de voedingsindustrie, of het nu om een grootkeuken, bakkerij, slagerij of horecazaak gaat, is het dan ook nog eens van uitermate belangrijk om een tophygiëne te hebben. Zowel je klanten als medewerkers voelen zich meer comfortabel in een propere omgeving. Door betonnen gietvloeren te laten plaatsen en afwerken met een vloeistofdichte coating, haal je alvast een groot deel mogelijke problemen weg. Zo zijn er geen naden waar vuil of stof zich achter kan ophopen en dringen vloeistoffen niet in de grond in, waardoor er geen vieze vlekken op de grond komen. Dit is bovendien ook zeer belangrijk in slagerijen en slachthuizen, want het lichaamsvocht van de dieren mag natuurlijk niet zorgen voor bodemverontreiniging. Maar natuurlijk mogen ook onderhouds- en poetsproducten geen effect hebben op de omliggende omgeving. Een gietvloer is dus de ideale oplossing en in Antwerpen is er geen bedrijf dat meer expertise heeft dan deze firma.

Voorzie de juiste vloer dankzij deze expert

Kortom, of je nu in centrum Antwerpen zit of een bedrijf in een van de meer landelijke gemeenten rond Niel, ABBI Industrie heeft de juiste oplossing voor jouw gietvloer. Zo zie je maar dan betonnen gietvloeren laten plaatsen geen werk van lange adem hoeft te zijn. Zij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kan beginnen aan het inrichten van de ruimte! Neem een kijkje op abbi.be en ontdek hoe makkelijk het kan zijn.