Je eigen marketing
Image default
Auto's en Motoren

De vriendelijkste garage in Mol

Wilt u geholpen worden in de vriendelijkste garage in Mol? Dan zit u goed in de garage Autocenter Meeus die zich specialiseert in zowel onderhoud als reparatie van autoschade. Zij zijn in 2017 zelfs uitgeroepen tot vriendelijkste handelaar in Mol. U rekent daarom altijd op een uitvoerige service en een aangename klantendienst die u zo goed mogelijk verder helpt met al wat uw auto nodig heeft.

De verschillende diensten van deze autogarage

Als gespecialiseerde garage in onderhoud van allerlei wagens is Autocenter Meeus uitgegroeid tot een vaste waarde in de autowereld. Doorheen de twintig jaar dat ze reeds bestaan, hebben ze hun dienstenpakket stevig uitgebreid. Zo kan u niet alleen langsgaan bij deze garage in Mol voor autoschade. Ook voor aircoservice en bandenservice bent u meer dan welkom bij deze specialisten. Bent u echter eerder op zoek naar een garage die het jaarlijkse onderhoud kan uitvoeren? Dan maakt u het best zo snel mogelijk een afspraak bij deze specialisten. Hun service is immers zeer gewild. Sinds kort hebben ze een volledig vernieuwde showroom gebouwd. Hierin vindt u de nieuwste modellen van het bekende merk Hyundai. Buiten staan dan weer de tweedehandswagen die u kan kopen. Zo is er voor elk budget wel een auto om te kopen. De showroommedewerkers kennen alles van deze wagens en helpen u dan ook met veel plezier bij het kiezen van uw nieuwe auto. Als u uw huidige auto binnenbrengt voor onderhoud of bij autoschade, dan hoeft u niet bang te zijn dat ze enkel Hyundai-auto’s aannemen in de garage. In deze garage in Mol is immers elk merk meer dan welkom.

Bel de specialisten voor meer informatie over hun dienstenpakket

Bent u niet zeker dat u bij Autocenter Meeus de service vindt die uw auto nodig heeft? Bel hen dan eenvoudig en ze beantwoorden graag alle vragen die u maar heeft. U kan eveneens het contactformulier invullen om uw vragen achter te laten. Eenmaal u zeker bent, kan u meteen online een afspraak maken.

https://autocentermeeus.be/