Je eigen marketing
Image default
Dienstverlening

Welke 3D-scanner gaat u kopen voor uw project?

Bent u volop bezig met de voorbereidingen van uw nieuwste project, zoals archeologische opgravingen of urban mapping? Dan is het van het allergrootste belang dat u de juiste apparatuur ter beschikking heeft. Bij MOSEG Technologies helpen ze u met een glimlach verder. Zij hebben immers alles van een Stonex gps tot een 3D-scanner van GeoSLAM die kan kopen tegen een scherpe prijs. U hoeft dus geen tientallen winkels door te lopen om al uw apparatuur te vinden. In de one-stop-shop vindt u het allemaal!

De verschillende types van GeoSLAM

Er zijn diverse types van laserscanners beschikbaar waaruit u kan kiezen. Bij het kopen van een 3D-scanner is het belangrijk om te weten waar u juist naar op zoek bent. Wanneer u een realistische weergave wenst te bekomen van panden of bouwgebieden, zijn de producten van GeoSLAM de ideale oplossing. Deze betrouwbare apparaten kunnen niet alleen gebruikt worden voor diverse doeleinden, maar bestaan ook in allerlei verschillende formaten en groottes. Zo bestaat er bijvoorbeeld de kleine ZEB GO die gemaakt is om met slechts één hand vast te nemen. De ZEB Locate is dan weer heel wat groter en kan op de rug gedragen worden. Daarmee kan je scandata georefereren met behulp van GPS. Net als de Stonex gps, maakt ook dit apparaat gebruik van GNSS-technologie. In de immosector zijn deze scanners uiterst populair. Bent u bezig met geotechniek? Dan koopt u het best ook een Stonex gps, wat eveneens onderdeel is van het uitgebreide assortiment van MOSEG Technologies in Balegem.

Vraag de medewerkers van deze speciaalzaak om hulp bij het kiezen

Ziet u het bos niet meer door de bomen wanneer u kijkt naar alle GeoSLAM-producten? De ervaren medewerkers van MOSEG Technologies uit Balegem kunnen u gegarandeerd verder helpen als u een 3D-scanner wilt kopen. Wie weet vindt u eveneens een gepaste Stonex gps voor uw volgende, spannende project.