Je eigen marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voer een applicatie-integratie door een maak uw iPaaS-platform toekomstbestendig

Heeft uw bedrijf een versplinterd IT-landschap met veel verschillende applicaties die aanvullend op elkaar gebruikt worden? Dat kan efficiënter ingericht worden! Met een nieuw iPaaS-platform zorgt u voor een optimale integratie van al uw applicaties, waardoor u en uw personeel veel efficiënter kunnen werken. Met uw eigen unieke API, gebaseerd op uw wensen en eisen, is uw bedrijf én het applicatielandschap toekomstbestendig.

Welke service verwacht u van een specialist op het gebied van applicaties?

Voor welke soorten dienstverlening op het gebied van een integratie platform is het mogelijk om Datacon in te schakelen over heel Vlaanderen?

  • Om het iPaaS-platform optimaal te gebruiken, zorgen de specialisten van Datacon ervoor dat u alle licenties voor de modules in uw setup ontvangt.
  • De volledige implementatie van het integratie platform en de iPaaS-setup laat u over aan de specialisten van Datacon. Implementatie kan uitgevoerd worden in samenwerking met uw interne IT-afdeling.
  • Het beheer van de volledige iPaaS-stack is uit te besteden aan de experts bij Datacon, waardoor u hier zelf niet naar hoeft te kijken. Tijdens kantoortijden staat de service desk altijd voor u klaar en er is 24/7 proactieve monitoring om problemen snel te signaleren en op te lossen.
  • Wilt u de integratie van een iPaaS-platform vlekkeloos laten verlopen? Boek dan een onboarding of training voor uw eigen personeel van de specialisten van Datacon. Datacon is gecertificeerd trainingspartner en zorgt ervoor dat uw personeel op de meest efficiënte manier gebruikmaakt van het iPaaS-platform na integratie.

Plan een afspraak in met dé expert in applicatie-integratie

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Datacon op het gebied van platform integratie en bevindt uw bedrijf zich in Vlaanderen? Neem dan contact op met de experts om uw project te bespreken. Dan weet u meteen welke voordelen u kunt halen uit de samenwerking met dé expert op het gebied van applicatie-integratie. Op de website vindt u alle contactgegevens om een afspraak in te plannen.

https://www.datacon.be/