Je eigen marketing
Image default
Eten en drinken

Dankzij deze catering wordt het smullen voor alle gasten op uw huwelijksfeest

Bent u alvast bezig met het plannen van uw huwelijksfeest voor volgend jaar? Dan zijn er ongetwijfeld heel wat zaken die u moet regelen. Denk hierbij aan een geschikte locatie, de gastenlijst, een afspraak in de gemeente en/of de kerk. Maar daarnaast moet u ook zorgen voor heerlijk eten om de gasten van uw trouwfeest voor te schotelen. Natuurlijk wordt er niet van u verwacht dat u als bruid of bruidegom zelf de keuken in kruipt. Voor lekker eten op uw huwelijksfeest rekent u daarom op professionele catering. De beste catering voor uw huwelijksfeest in regio Antwerpen vindt u bij JÖRD uit Merksem. Deze traiteur bedenkt de lekkerste gerechten voor alle feesten, van een bedrijfsfeest tot een trouwfeest.

Wat voor eten wilt u uw gasten voorschotelen?

Schakelt u JÖRD in voor de catering op uw huwelijksfeest? Dan heeft u de vrije keuze in het menu voor uw feest. De kok van dit cateringbedrijf past zich helemaal aan naar uw wensen. Wilt u een formeel viergangendiner? Of schotelt u de gasten liever een warm of koud buffet voor? Dat kiest u helemaal zelf, in overleg met uw toekomstige eega uiteraard. Daarbij houdt de catering ook rekening met eventuele allergieën of dieetwensen van de gasten op uw huwelijksfeest. Zo geniet iedereen op de mooiste dag van uw leven van overheerlijk eten.

Ontdek de lekkere gerechten van deze traiteur op uw feest

Natuurlijk staat de traiteur van JÖRD ook voor andere evenement, zoals een bedrijfsfeest, voor u klaar. Plant u een groots event met uw collega’s? Of wilt u eerder een toffe barbecue organiseren met uw team? De traiteur van dit bedrijf zorgt voor een onvergetelijk bedrijfsfeest vol sfeer en met heel wat lekker hapjes en gerechten. Benieuwd naar wat deze traiteur kan koken op uw bedrijfsfeest of trouwfeest? Aarzel dan niet op contact op te nemen met JÖRD. Alle gegevens vindt u op de website van het bedrijf.