Je eigen marketing
Image default
Marketing

Maak uw Marc Cain outfit af met accessoires van exclusieve merken

Uiteraard, kledingstukken van Marc Cain en andere ontwerpers zoals Joseph Ribkoff spreken voor zich. Over het ontwerp van de items is zorgvuldig nagedacht en deze zorgvuldigheid stond ook centraal in het productieproces. Dat neemt natuurlijk niet weg dat de outfit van een vrouw pas helemaal af is met accessoires. Het zijn de kleine details die de puntjes op de i zetten en de buitenwereld tonen dat u een moderne, klassieke en zelfbewuste vrouw bent. Bij Penninkhof vindt u een uitgebreid aanbod accessoires om uw look helemaal compleet mee te maken.

De verschillende accessoires

Bij Penninkhof kunt u kiezen uit een breed aanbod accessoires. Vooral ceintuurs en tassen zijn goed vertegenwoordigd in de collectie. Ceintuurs zijn een periode uit het modebeeld verdwenen, maar maken de laatste tijd hun rentree weer. Twijfelt u over deze accessoire? Bedenkt u zich dan dat een ceintuur meerdere doeleinden kan dienen. Alhoewel het in eerste instantie uw outfit van Marc Cain, Joseph Ribkoff of andere ontwerpers verfraait, is het ook in staat om kledingstukken op hun plaats te houden. Neemt u bijvoorbeeld een tuniek. Daarnaast helpt een ceintuur in het benadrukken of verbloemen van lichaamsvormen.

Shawls van Marc Cain

Shawls van Marc Cain vormen een bijzondere subcategorie in de afdeling accessoires. U kunt wel stellen dat ze inmiddels een begrip zijn geworden. Bij Penninkhof kunt u uit een breed aanbod shawls van deze ontwerper kiezen. De shawls zijn vervaadigd van verschillende stoffen. Deze bepalen niet alleen gedeeltelijk de uitstraling van het product, maar kunnen ook functioneel zijn. Bijvoorbeeld wanneer u een dergelijke accessoire draagt in plaats van een ‘gewone’ sjaal. Doeltreffend, maar toch ook elegant.

De tas; meer dan alleen een functioneel voorwerp  

Ook een tas is meer dan een functioneel gebruiksvoorwerp. Hij dient niet alleen voor het vervoeren van uw spullen, maar maakt ook wel degelijk een belangrijk onderdeel uit van uw complete outfit. Bij Penninkhof vindt u voornamelijk clutches en schoudertasjes voor feestelijke gelegenheden. Ook bent u er aan het juiste adres voor een schoudertas die u gedurende de dag in verschillende situaties kunt gebruiken. Bestelt u accessoires van Marc Cain, Joseph Ribkoff of andere modehuizen online, dan kunt u ze binnen drie dagen thuis verwachten.