Je eigen marketing
Image default
Eten en drinken

Laat uw gasten mengen en socializen bij de frietmobiel

Wat sluit een bedrijfsborrel beter af dan een zakje artisanaal gebakken frieten met een lekkere snack erbij? Helemaal niets! Als u uw (bedrijfs)evenement op een smakelijke wijze wilt afsluiten, neem dan eens contact op met Friet & Co om de frietmobiel te huren. Het is niet alleen ontzettend makkelijk voor uzelf, maar u zorgt er ook nog eens voor dat de gasten van uw evenement mengen terwijl zij staan te wachten op hun heerlijke frieten. Het sociale aspect zorgt ervoor dat gasten niet statisch aan tafel blijven zitten, maar rondwandelen en andere gasten spreken die ze anders wellicht niet hadden gezien.  

Kies de formule die bij uw evenement past

Al sinds 2006 maakt Friet & Co van ieder evenement een smakelijke gebeurtenis met de frietmobiel. Er zijn drie verschillende formules beschikbaar met een groot assortiment aan snacks. Wilt u gewoon de standaard snacks zoals een curryworst en bitterballen voor uw gasten? Dan betaalt u maar € 9,40 per persoon voor verse frietjes en snacks à volonté in het Genieters-pakket! Er zijn ook nog andere formules met wat het meer luxe snacks, zoals de Deluxe voor €11,00 per persoon. Streel de smaakpapillen met huisgemaakte saté en scherpe vlammetjes. Er is voor ieder wat wils en geen enkele gast zal met honger naar huis gaan!

Reserveer uw datum vandaag nog!

Wilt u graag de frietmobiel huren voor uw evenement? Neem dan contact op met Friet & Co om uw datum te reserveren. Op de website vindt u alle informatie over de beschikbare formules, maar natuurlijk is maatwerk ook mogelijk. Bel dan direct naar Friet & Co of stuur een e-mail om inlichtingen te krijgen. Op de website is bovendien ook een reserveringsbutton zichtbaar. Als u weet welke formule u wilt en op welke datum uw evenement is, dan reserveert u de frietmobiel direct.

https://friet-co.be/