Je eigen marketing
Image default
Eten en drinken

Een exclusieve drank online bestellen

Huis Windels is al meer dan honderd jaar een vaste waarde, wanneer het komt op tabak en whisky. Het is daarom geen verrassing dat je exclusieve drank kunt bestellen die speciaal voor hen gebotteld wordt. Dat is namelijk het geval voor de whisky van het bekende merk Douglas Laing Glen Garioch. Wanneer je langsgaat bij deze winkel in Mechelen of beslist om online de drank te bestellen, reken je steeds op de beste kwaliteit. Ze werden dan ook niet voor niets bekroond tot beste whiskyshop in heel Vlaanderen. Drank bestellen was nog nooit zo gemakkelijk als bij deze specialisten.

Een Schotse specialiteit

Wie aan whisky denkt, denkt waarschijnlijk aan de Schotse variant. Dat is dan ook een van de bekendste whisky’s. Een van de vele kwaliteitsvolle merken die ze bij Huis Windels aanbieden uit Schotland is Douglas Laing Glen Garioch. Deze dranken hebben een sterkte van 48,8% en staan verder bekend om hun zoetige aroma van vanille en toffee. Dit maakt het ideaal om ’s avonds te drinken met een aantal vrienden. Om de smaak en het aroma zo sterk te krijgen, gebruikt dit merk een zeer specifiek distilleerproces. Dat proces is uiteraard een geheim, zoals alle goede dingen zijn. Je kunt bij deze speciaalzaak in het hartje van de stad kiezen voor single malt en single grain whisky, zonder kleur of chill-filtratie. Welke specifieke drank je ook gaat bestellen, je rekent altijd op de hoogste kwaliteit bij deze winkel. Ze leggen je dan ook graag uit op welke datum het distileerproces begon en wanneer het bottelen van slag ging. Zo weet je exact met welke drank je te maken hebt en wat je ervan kan verwachten. Als echte kenner van whisky, leer je waarschijnlijk graag iets nieuws over deze fascinerende drank. Deze experten staan voor je klaar met kennis die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Ontdek nog meer Schotse whisky’s

Heb jij de smaak helemaal te pakken en kan je niet wachten om nog meer Schotse whisky’s uit te proberen? Dan verwelkomen de specialisten van deze ervaren onderneming je met open armen in hun gezellige atelier. Daar houden ze immers regelmatig tastings, waardoor je allerlei dranken uit kunt proberen, vooraleer ze te kopen.