Je eigen marketing
Image default
Online marketing

Je website hoger krijgen

Het is dezer dagen niet meer weg te denken, je website hoger krijgen in zoekmachines als Google. Vooral de beste en snelste manieren zijn interessant. Maar is snelheid wel belangrijk?

Hoe snel met zoekmachine optimalisatie?

Uiteraard wil iedereen zo snel mogelijk Google domineren en alle klanten voor zich winnen. Maar jammergenoeg zit het zo eenvoudig niet in mekaar. Zoekmachine optimalisatie begint bij je eigen website. Optimaliseer eerst je website en ga dan kijken hoe je hoger in Google komt. Een oud huis voorzie je ook niet van een splinternieuw dag. Zorg eerst voor een goed en vernieuwd huis, en ga dan verder.

Welke opties zijn er?

Wens je onmiddelijk resultaat, dan ga je best voor S.E.A.. Dat is adverteren met Google Adwords. Zo kom je mits betaling bovenaan te staan op gewenste zoekwoord combinaties. Je kan daar ook selecteren op de regio waar je wenst te adverteren. Bijvoorbeeld enkel mensen uit Antwerpen. Alsook kan je kiezen op welke dagen van de week je advertentie moet vertoond worden. Je bepaald zelf hoeveel je uitgeeft per klik. Uiteraard, hoe hoger je bedrag, hoe hoger je in de betaalde advertenties komt te staan.

Resultaat op lange termijn spreekt misschien minder aan, maar toch is dit iets wat je al van bij de start van je onderneming/website moet meenemen. Start een blog naast je website en plaatst daar frequent artikels die te maken hebben met jouw diensten / artikelen. 

Een andere mogelijkheid is artikel marketing. Hier ga je op zoek naar blogs waar je gratis of betalend een artikel kan op plaatsen. Dit artikel voorzie je van de nodige zoekwoord combinaties, zodat Google weet over wat het gaat en welke links naar jouw website linken.

Is dat niet veel werk?

Uiteraard, het is een proces van lange adem, en iets wat je consequent moet doen. Ga je voor het halve werk, verwacht dan ook niet dat je zal meespelen in Google bovenaan.

https://kmowebdiensten.be/diensten/zoekmachine-optimalisatie/

Gerelateerde artikelen

Wilt u graag een uniek webdesign?

Voor ieder een eigen portie gossip

Zelf aan de slag met videomarketing