Je eigen marketing
Image default
Marketing

3 factoren die je ranking in Google beïnvloeden

Ben jij ondernemer en kom jij er de laatste tijd ook achter dat het internet enorm belangrijk is? Dan is dat een goede ontwikkeling, op het internet valt nou eenmaal veel geld te verdienen en het zou zonde zijn als je deze omzet misloopt. Mocht jij hoger in Google willen komen te staan, dan is het aan te raden om aan zoekmachine marketing te doen en om hier een linkbuilding bureau voor in te schakelen. Een linkbuilding bureau kan jou namelijk helpen bij zoekmachine marketing. Wil jij hier zelf mee aan de slag gaan, dan is het wel belangrijk dat je je hier goed in verdiept. Er kan namelijk ook een hele hoop misgaan en dit wil je natuurlijk voorkomen. Juist daarom raden wij het aan om voor zoekmachine marketing een linkbuilding bureau in te schakelen. Mocht je dit niet willen doen en wil je zelf alles leren, neem hier dan de tijd voor. Wij gaan je hier namelijk bij helpen. Onderstaand 3 factoren die je ranking in Google beïnvloeden!

De snelheid van je website

Wil jij ervoor zorgen dat je hoog in Google komt te staan, dan is het zeer belangrijk dat je website snel is. Is je website niet snel, dan zal het moeilijker worden om hoog in Google te komen. Echter is dit niet het enige probleem op het moment dat je een slome website hebt. Als je website sloom is, dan zal dit namelijk ook bezoekers afschrikken. Zij zullen zich irriteren aan je slome website, tevens zullen zij het idee hebben dat je website niet betrouwbaar is. Een goede aanbieder heeft immers altijd een snelle website toch?

De content op je website

De content op je website is enorm belangrijk. Wil jij ervoor zorgen dat je goed scoort in Google? Zorg er dan voor dat er goede teksten op je website staan en dat deze ook veel woorden bevatten. Wil jij scoren op een bepaald zoekwoord, dan is het aan te raden om hier een zogenoemde landingspagina aan te bieden. Op deze pagina schrijf je vervolgens een tekst van minimaal duizend woorden, het zoekwoord laat je hier 1 a 2% in terugkomen. Tevens zet je er interne en externe links in en zorg je ervoor dat de inhoud goed is. Niet alleen qua informatie, maar ook qua Nederlands.

Linkbuilding

Wil jij zelf de ranking van je website beïnvloeden, dan is het aan te raden om aan linkbuilding te doen. Met behulp van linkbuilding stuur je links naar een landingspagina toe, dit doe je met externe websites. Het is dan aan te raden om deze links op websites van hoge kwaliteit te plaatsen. Verder is het ook slim om de links te verwerken in blog artikelen.