Je eigen marketing
Image default
Aanbiedingen

Het belang van een nauwkeurige reiniging van afzuigsystemen in de horeca

Heeft u een restaurant of taverne? Dan weet u hoe belangrijk het is om onder andere de keuken zo hygiënisch mogelijk te houden. U werkt hier namelijk met etenswaren en bereidt gerechten voor die door de klanten geconsumeerd worden. De gezondheid en het genot van de klanten is tenslotte het streefdoel van uw zaak. Bij Valor Services helpen ze u graag dit te verwezenlijken door een reiniging uit te voeren van de afzuigsystemen in uw horeca. Het kan zijn dat u deze zelf regelmatig schoonmaakt, maar hierbij bepaalde oppervlakken en hoeken over het hoofd ziet. De medewerkers van Valor Services behandelen het gehele systeem zodat gezondheids- en veiligheidsrisico’s van de baan zijn. Een onvoldoende gereinigde afzuigkap is zeker niet alleen slecht voor de atmosfeer in de ruimte, maar door opgestapelde vetresten vormt het ook een brandgevaar. Doe daarom zeker beroep op Valor Services voor een reiniging van de afzuigsystemen in de horeca.

Vele andere diensten mogelijk

Dit gespecialiseerde bedrijf biedt vele diensten aan die kunnen helpen bij het streven naar hygiëne in uw horecazaak. Zo schaft u evenzeer een luchtbehandelingssysteem aan bij hen. Dit apparaat plaatst u in een ruimte om ervoor te zorgen dat de lucht die u inademt gezond en gebalanceerd blijft. Het luchtbehandelingssysteem filtert alle slechte bestanddelen uit de lucht en zorgt ervoor dat er een goede verhouding zuurstof aanwezig is. Dat zorgt voor de beste omstandigheden voor u en uw werknemers.

De enthousiaste medewerkers staan voor u klaar

Valor Services is het bedrijf dat wilt zorgen dat u van de optimale werkomstandigheden geniet. Of u nu een reiniging van de afzuigsystemen in de horeca wilt aanvragen of een luchtbehandelingssysteem wilt implementeren; de medewerkers voorzien u altijd van het nodige woordje uitleg. Zo neemt u geïnformeerd de juiste beslissing en tilt u de luchtkwaliteit en gezondheidsquota’s van uw zaak naar een beduidend hoger niveau.