Je eigen marketing
Image default
Electronica en Computers

De iPhone 12 kenmerken

Ieder jaar brengt Apple weer een nieuwe iPhone uit. Voor 2020 was het nieuwe standaardmodel de iPhone 12. Met een nieuw design ten opzichte van de iPhone 11 ziet dit model er nog mooier uit. Daarnaast beschikt het toestel over 5G en een kleurrijk OLED-scherm. Het scherm heeft vlakkere randen en strakkere lijnen dan zijn voorganger. Voor inspiratie is Apple teruggegaan naar haar roots, namelijk de iPhone 4-series.

Dan bespreken we nu alle uit het oog springende kenmerken van de iPhone 12. Het scherm van de iPhone 12 is 6,1 inch, voor de mini-versie is dit 5,4 inch. Het framewerk is gemaakt van aluminium met een glazen achterkant. Het scherm is een OLED-scherm dat versterkt is met Ceramic Shield. De camera is weer verbeterd voor nog scherpere foto’s, met twee lenzen aan de achterkant. Het is nu ook mogelijk om supersnel draadloos op te laden dankzij de nieuwe MagSafe oplader. Daarnaast is de iPhone supersnel dankzij de A14 Bionic-processor.

De telefoon is beschikbaar in vijf kleuren, namelijk rood, blauw, groen, wit en zwart. De opslagcapaciteit is 64GB, 128GB of 256GB. Deze keuze is helemaal aan jezelf. Als je veel foto’s en video’s maakt dan is een grotere opslagcapaciteit handig om te hebben. De losse toestelprijzen beginnen pas vanaf €912,10.

Een iPhone 12 telefoonhoesje kopen

Omdat een iPhone zo duur kan zijn, is bescherming in de vorm van een iPhone 12 telefoonhoesje vrijwel noodzakelijk. Een iPhone 12 hoesje beschermt namelijk de randen, het scherm en de achterkant van je telefoon tegen krassen en valschade.

iPhone 12 telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Ook zijn er meerdere opties wat betreft het soort bescherming dat het hoesje biedt.

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Hoesjes