Je eigen marketing
Image default
Mode en Kleding

Alles over het merk LIU-JO

LIU JO is geboren uit een briljante intuïtie van de gebroeders Marchi – Marco en Vannis – die halverwege de jaren ’90 hun eerste collectie ontwikkelden door een project te starten dat succesvol en vooruitziend zou blijken. De onderneming ging van start in Carpi, het Italiaanse kledingdistrict bij uitstek, dat bekend staat als een van de belangrijkste drijfveren van de Italiaanse industrie en als cruciaal kruispunt van onderzoek, technologie en traditie.

Het merk ontwikkelde zich snel en versterkte zijn aanwezigheid in de kledingsector door de introductie van de collecties LIU-JO en LIU-JEANS, de symbolen van geraffineerde, dynamische en moderne vrouwelijkheid.

Binnen de mode-industrie speelt LIU-JO een leidende rol dankzij een breed en gediversifieerd aanbod van kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen. In de huidige, steeds selectiever en concurrerender wordende markt bezit LIU-JO een omvangrijke merkenportefeuille die zich kenmerkt door wereldwijde aanwezigheid, topmerkpositionering en opmerkelijke merkbekendheid en -perceptie. De activiteiten van LIU-JO omvatten de gehele mode-industrie door het leveren van een breed scala aan producten.

LIU-JO – Een uiterst vrouwelijke en glamoureuze kledinglijn, vooral gericht op details.

LIU-JO JEANS- Een op denim geïnspireerde collectie met een originele en levendige “street glam style”.

LIU-JO Accessoires – Een exclusief voorstel van mode-accessoires in lijn met de nieuwe trends, op natuurlijke wijze te combineren met alle LIU-JO kledingcollecties.

LIU-JO Schoenen – Exclusief gewijd aan damesschoenen, in perfecte combinatie met de accessoirevoorstellen.

LIU-JO UNDERWEAR – Een ondergoedlijn die een natuurlijke charmante toets geeft aan zachtere vrouwelijke silhouetten.

LIU-JO BEACHWEAR – Een breed gamma badmode, gekenmerkt door een jonge, geraffineerde en chique allure.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je leren tas er uitzien?