Je eigen marketing
Image default
Online marketing

Zelf aan de slag met videomarketing

Wil je zelf een korte video maken of aan de slag met videomarketing?

Terecht, want korte video’s zijn ontzettend populair. Met een kort filmpje breng je de boodschap over en zorg je dat je blijft hangen bij de doelgroep. Hoe je dat aanpakt? Wij geven het je even mee.

 

Zorg voor een verhaal

Een korte video maken mag dan wel leuk zijn, als je een beklijvende boodschap wil overbrengen zorg je maar beter voor een verhaal. Een script opstellen is altijd een goed idee, zo weet je wat je gaat vertellen in je korte video. Dit script bevat alle informatie die je wil delen met je publiek. Bij het filmen moet je ook met een aantal zaken rekening houden. Verzorg je taal zodat je verstaanbaar bent en ook je houding is belangrijk. Trek voldoende tijd uit om je korte video te maken. Ben je niet zeker van je stuk, weet dan dat er heel wat professionele bedrijven zijn die je kunnen helpen bij het opnemen van je korte video.

 

De duur van een korte video?

We krijgen vaak de vraag naar de ideale tijdsduur van een korte video. Je moet weten dat een publiek vaak maar maximaal 10 seconden geconcentreerd naar een video kan kijken. Na ongeveer een 20 seconden begint de aandacht normalerwijze al te verslappen. Het komt er dus op neer snel en flitsend je boodschap over te brengen. Mensen krijgen heel wat informatie te verwerken, zorg dus dat je je video kort en bondig houdt.

 

Wat kost dat een korte video?

Wat een korte video kost? Wel dat hangt van een aantal factoren af. Je kan het natuurlijk zelf proberen, maar vaak merken we dat het resultaat niet echt geweldig is. Uiteraard kan je ook beroep doen op een professionele partij die thuis is in videomarketing. Afhankelijk van je wensen, de opnametijd en het soort video kan dan de kostprijs bepaald worden. Met een smartphone kun je tegenwoordig al zeer degelijke korte video’s maken, maar het verhaal wordt vaak sterker als deze nog bewerkt worden. Bij Kortevideo.be heb je al een korte video vanaf € 120 excl. btw.

 

Zet de stap naar professionele korte video’s

Wil je het opnemen van korte video’s professioneel aanpakken en meteen resultaat boeken met videomarketing? Contacteer ons, bij kortevideo.be zijn we thuis in het maken van video’s en staan we met raad en daad bij. We beschikken over verschillende standaardpakketten waardoor je tegen een geringe investering kan beginnen met videomarketing. Niet alleen schep je zo meer betrokkenheid, ook je social media krijgen er een boost door. Bekijk onze mogelijkheden en stuur ons een berichtje. We bekijken samen met jou de mogelijkheden en starten snel met het maken van kwalitatieve korte video’s.

 

http://www.kortevideo.be