Je eigen marketing
Image default
Telefonie

Waarom is Sim Only Een Slimme Keuze Voor Veel Consumenten In Nederland?

Ben je de dure contracten en de telefoon die aan één netwerk gebonden zijn beu? Nou, er is een perfecte optie voor u die er is en de naam is SIM only, een goede keuze voor veel Nederlanders. Waarom zou u SIM Only kiezen, als u op zoek bent naar een nieuwe smartphone, maar niet gebonden wilt zijn aan een lang contract of gewoonweg het idee wilt hebben om uw eigen netwerk SIM Free te kiezen, dan is dit misschien wel de optie voor u. We gaan een aantal van de belangrijkste punten van SIM Free uitsplitsen en de voor- en nadelen van ‘going sans sim card’ belichten.

Dus wat is SIM Only

SIM Only is letterlijk zoals het klinkt; een telefoon die vrij is van een SIM-kaart. In tegenstelling tot telefoons die je opneemt van netwerken zoals O2, 3 en EE, die vaak ‘vergrendeld’ zijn aan een bepaalde provider, zijn SIM Free telefoons volledig ‘ontgrendeld’ aan de toepasselijke netwerken.

Dit betekent dat je SIM-kaarten an verschillende carriers in de telefoon kunt uitwisselen.

Let op, er is een verschil tussen ‘SIM Free’ en ‘Unlocked’. Een ‘Unlocked’ telefoon is voorheen vergrendeld op een netwerk, maar heeft sindsdien geen beperkingen meer, zodat hij met elk netwerk kan werken, terwijl een ‘SIM Free’ telefoon nooit van een SIM-kaart is voorzien en dus niet aan een netwerk is gebonden.

Voordelen van SIM only

Dus laten we eens kijken naar enkele van de voordelen van SIM Free telefoons, Upgrade wanneer u wilt (telefoon of netwerk): Dat klopt, als je een SIM Free telefoon koopt ben je niet gebonden aan een bepaald netwerk of tarief alleen maar om de telefoon te krijgen, dus als je de telefoon verveelt of gewoon zin hebt in een upgrade kun je er een gaan kopen.

  • Over het algemeen goedkoper: Aangezien u kunt winkelen voor uw telefoon en contract afzonderlijk, vindt u de beste totaalprijs voor uw situatie via de SIM Free route.
  • Lagere maandelijkse contractbetaling: SIM Free contracten (van netwerken) zijn meestal veel goedkoper dan die met een telefoon, vooral moderne handsets of vlaggenschipmodellen.
  • Hogere doorverkoopwaarde: Een vrijgeschakeld toestel heeft een veel hogere doorverkoopwaarde omdat de compatibiliteit open is. Resellers zoals CEX of Mazuma Mobile betalen meer voor een niet-vergrendelde telefoon dan voor een vergrendeld equivalent.
  • Optie om PAYG te zijn: Als u echt op zoek bent om de kosten laag te houden, kunnen de SIM Free telefoons Pay As You Go SIM-kaarten huisvesten, dus geen behoefte aan een contract van welke aard dan ook.
  • Geen netwerkmarkering op de telefoon: Wie wil er nu een groot O2 (of ander netwerk) logo op zijn of haar mooie nieuwe smartphone?
  • Geen netwerkvergrendeling: Netwerken beperken vaak de belangrijkste functies zoals het vastbinden, maar een SIM Free telefoon is vrij van dergelijke ketens.

 

https://gsm-stuntprijzen.nl