Je eigen marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tijdregistratie voor je personeel

Bij GET in Malle bieden ze optimale systemen om je werknemers hun gewerkte tijd te registreren. Met hun jarenlange ervaring en kennis hebben ze een tijdregistratiesysteem bedacht om als bedrijf op de hoogte te zijn van de gepresteerde uren van je personeel. Hoeveel medewerkers je als bedrijf ook hebt, iedereen kan zijn tijdregistratie uitvoeren. Gebruiksgemak komt bij hen op de eerste plaats. Hun systemen worden zo ontworpen dat iedereen er vlot mee overweg kan.

Wat is tijdregistratie?

Tijdregistratie is letterlijk het registreren van tijd. Het is een handige manier voor bedrijven om een overzicht te hebben van de gewerkte uren van medewerkers en alsook van je bedrijf. Een goed resultaat bekomen, is enkel mogelijk als je naar de juiste cijfers kijkt. Met een tijdregistratie ontloopt niemand zijn urenverantwoording. De gewerkte uren zijn tenslotte de basis van elke medewerker in dienst. Met een zelf ontworpen systeem kan je met een simpele zwaai van je badge je in en uitloggen. Zo registreren zij de gewerkte uren. Je kan gebruik maken van een tijdregistratie in alle denkbare sectoren. Van handel en industrie bedrijven tot de zorg en logistiek. Met hun diensten krijg je een optimale registratie om je administratie op orde te houden. Zij zorgen voor realtime communicatie tussen hun pakketten en andere. Ze zijn compatibel met bijna alle payrollsystemen. Hun software kan je met ieder loonsecretariaat koppelen.

Registreer je tijd

Laat automatisch de gewerkte uren van al je medewerkers registreren met het optimale tijdregistratiesysteem van GET. Kom op een handige en efficiƫnte manier te weten hoeveel iemand werkt en tot welk uur. Zo kan je snel en eenvoudig de gepresteerde uren vergelijken en de resultaten bekijken. Je kan op de voet opvolgen hoeveel uren je gewerkt hebt en mogelijke overuren bijhouden. Voor meer informatie of opmerkingen kan je op hun website terecht.

https://www.get.be/nl/oplossingen/