Je eigen marketing
Image default
Dienstverlening

Schakel deze deskundigen in voor jouw EPC-keuring in de regio Limburg

Wil je een EPC-keuring in de regio Limburg laten uitvoeren voor uw woning of appartement? Doe dan beroep op de experten van Nepeba uit Genk. Deze gespecialiseerde deskundigen helpen jou van a tot z bij het opstellen van jouw EPC-dossier. Zo een energieprestatiecertificaat heb je als eigenaar nodig wanneer je jouw woning wilt verkopen of verhuren. Tijdens het uitvoeren van de EPC-keuring door deze expert uit Limburg wordt er rekening gehouden met verschillende eigenschappen. Op die manier houden ze rekening met het bouwjaar, de manier van verwarmen, vloer-, wand- en dakisolatie. Op basis van deze gegevens wordt dan de EPC-score berekent.      

Een correcte EPC-keuring uitvoering dankzij de blowerdoortest

Als onderdeel van jouw EPC-keuring in de regio Limburg, is het ook mogelijk om door onze firma een blowerdoortest te laten doen. Door een blowerdoortest te laten doen, kom je zo de luchtdichtheid van jouw woning te weten. Die luchtdichtheid te weten komen is belangrijk omdat dat voor een groot deel de effectieve warmteverliezen van jouw gebouw of woning in kaart brengt. Dat laatste bepaalt mee het E-peil van je woning. Wanneer er geen gegevens beschikbaar zijn over het E-peil van je woning, gaat de software van een EPB-verslaggeving vaak uit van een negatieve standaardwaarde. Dat laatste is niet ideaal wanneer je wil gaan voor een zo optimaal mogelijke EPC-score. Een luchtdichtheids- of blowerdoortest laten doen zorgt ervoor dat je een winst kunt doen tot wel 12 punten bij de EPC-score van jouw woning. Voorts is het aangeraden om deze blowerdoortest te laten doen wanneer de luchtdichtheid van je gebouw is afgewerkt. Op die manieren gaat het opsoren en vervolgens dichten van mogelijk lekken makkelijker en bovendien sneller.

Maak jouw energiezuinig dankzij het advies van deze experten

De experten van Nepeba zijn dé energiedeskundigen bij uitstek die helpen bij het energiezuiniger maken van jouw woning. Ben je bezig met een nieuwbouw of renovatie in de regio Limburg? Dan doe je op hen beroep voor de EPB-verslaggeving van jouw woning, maar ook voor de EPC-keuring en elektrische keuring. Als laatste zijn ze ook dé firma voor het laten uitvoeren van een blowerdoortest in uw bebouwing. Reken dus op dit bedrijf met meer dan tien jaar ervaring en boek jouw afspraak vandaag nog met hun consulenten via hun website.