Je eigen marketing
Image default
Woningen

Een huis verkopen zonder makelaar? Ook u kan het!

Meer en meer mensen verkopen hun huis zonder makelaar. Niet abnormaal, want de technologie maakt veel mogelijk en een makelaar inschakelen kost aardig wat centen. Wil u wel huis verkopen zonder makelaar, maar niet alle moeite zelf doen en/of heeft u snel geld nodig voor een andere woning of een andere reden? Dan is er nog een alternatief. Samenwerken met een speler die meteen uw woning koopt. Een trend die sterk in opmars is.

De zekerheid van een snelle verkoop & snel liquiditeit

Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het opkopen van woningen, panden en gronden. Vaak zijn ze op zoek naar panden die ze kunnen renoveren of waar afbraak en nieuwbouw mogelijk is. Hier zit een aardig verdienmodel achter, dus zijn ze bereid heel wat panden op te kopen. Het grote voordeel van samenwerken met zo een speler, is dat ze meteen een marktconform bod overmaken voor uw huis. Zij kennen de markt en bieden u een correcte prijs voor uw pand. U zal misschien niet het onderste uit de kan halen, maar een groot voordeel is wel dat u meteen over geld beschikt. Dit bedrijf neemt de administratie op zich, betaalt snel een voorschot en u hoeft geen huisbezoeken te faciliteren. Ideaal wanneer u vlug geld nodig hebt of opziet tegen al het werk dat bij het verkopen van een huis komt kijken.

Uw huis snel verkopen aan betrouwbare partners

Heel wat mensen hebben toch nog wat angst om hun woning aan zo een bedrijf te verkopen. Toch valt dit in de praktijk reuze mee. Vraag voor u met een bepaalde partij in zee gaat wel even wat referenties op. Uw woning verkopen zonder makelaar is niet helemaal risicoloos, maar het merendeel van deze spelers zijn super correct. Sommige bedrijven helpen u zelfs bij het vinden van een nieuwe woning. De contracten die worden getekend zijn duidelijk en alle kosten worden voor u betaald, zelfs de verhuis en de schoonmaak nemen zij op zich. Logisch dus dat steeds meer mensen het overwegen en het verkopen van een woning zonder makelaar meer ingeburgerd raakt.

Een huis verkopen was nooit zo makkelijk& snel

Wil u zeker zijn van een correcte partner, een marktconforme prijs en dat alles van A tot Z voor u geregeld wordt? Dan moet u zeker eens een afspraak maken met de mensen van Sneluwhuisverkopen.be. Deze jonge speler heeft al heel wat aankopen gerealiseerd, heeft een onberispelijke reputatie en staat bekend om zijn zeer correcte en gratis schattingen. Bovendien heeft u snel uw voorschot en ontzorgen ze u compleet. Vaak hoeven ze maar één keer te komen kijken voordat ze een bod uitbrengen. Wil u weten of uw pand, woning, grond in aanmerking komt? Contacteer ze, ze laten razendsnel wat weten.

https://www.sneluwhuisverkopen.be