Je eigen marketing
Image default
Dienstverlening

Geef uw vloer wat extra met eiken fineer plinten

Als u voor uw woonkamer of een andere ruimte een nieuwe eiken vloer koopt, dan zal de kamer daar flink van opknappen. Maar alles valt of staat met een goede afwerking. Met eiken fineer plinten zorgt u ervoor dat de vloer de juiste uitstraling krijgt. Bij Q-Floor in Rotselaar kunt u diverse vloeren bestellen in aansprekende kleuren die perfect passen bij uw interieur. Of u nu in een modern appartement woont of in een monumentaal pand. Deze fraaie houten vloeren zijn ook prima te combineren met een moderne vloerverwarming. Zorg bij het plaatsen van vloerverwarming altijd voor een mogelijkheid om onderhoud te plegen aan het systeem. Dit kunt u bijvoorbeeld realiseren met een luik in de vloer op een onopvallende plaats.

Het onderhoud van een parketvloer

Een eiken vloer kan tientallen jaren dienst doen, ook bij intensief gebruik. Daarvoor is wel goed onderhoud nodig. Dagelijkse reiniging doet u met de stofzuiger of met een sopje met een mild schoonmaakmiddel. Er zijn ook speciale reinigingsmiddelen voor parketvloeren in de handel. Zorg er altijd voor dat de vloer goed opdroogt en dat er geen vochtige plekken achterblijven. Het is dan ook zaak om de vloer niet te nat te dweilen. Voor periodiek onderhoud gebruikt u lak of olie. Die brengt u eens in de paar jaar aan. Vergeet daarbij niet om ook de eiken fineer plinten te behandelen.

Kies nu uw nieuwe vloer uit

U kunt uw nieuwe eiken vloer direct via de website uitkiezen. Vindt u dat lastig en wilt u weten wat u geleverd krijgt? Vraag dan vrijblijvend een staal aan van de vloer van uw keuze. Via het contactformulier op de website kunt u direct uw aanvraag doen. Voor een bestelling kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Bestel altijd enkele vierkante meters meer, want bij het plaatsen gaat er uiteraard materiaal verloren. Dit geldt ook voor eiken fineer plinten.