Je eigen marketing
Image default
Auto's en Motoren

Renting van een wagen van Tesla bij een deskundige garage

Als onafhankelijke verdeler is Move2Green niet gebonden aan een bepaald merk of een bepaalde garage. Hierdoor kunnen ze voor de renting van een wagen of het huren van een bedrijfswagen heel wat diverse opties aanbieden. Daarnaast reken je bij de kortverhuur van een elektrische auto op neutraal advies van deze garage in Sint-Lievens-Houtem, waardoor je steeds de juiste keuze maakt bij het huren van een auto.

Waarom is Tesla Y de ideale auto voor jou?

Een van de vele opties die je kan kiezen bij deze specialisten is de Tesla Model Y. Die wagen is ideaal om als bedrijfswagen te huren. Het is een zeer veilige wagen dankzij het lage zwaartepunt en de stevige constructie van de carrosserie. Daarnaast zit je wat hoger dan bij een andere elektrische auto die deze specialist in de kortverhuur aanbiedt. Hierdoor geniet je dan weer van een ruim zicht op de baan. Je hebt vast en zeker alles gezien wanneer je aan het rijden bent. Als je kiest voor de renting van een wagen van Tesla, ontzorgen deze experten je bovendien volledig. Dat betekent dat je met een uitvoering rijdt met een 15-inch touchscreen, alsook een Immersive Sound-systeem. Dat allemaal krijg je bovendien voor slechts 1.150 euro per maand. Voor een auto van deze kwaliteit is dit een echt koopje. De eenvoudige renting van een wagen van Tesla is uiteraard niet voor iedereen de gepaste optie. Daarom kan je ook andere modellen en merken als bedrijfswagen huren. Is de kortverhuur van een elektrische auto, zoals Polestar 2 of Tesla Model Y, niet lang genoeg? Dan bieden ze bij Move2Green eveneens een longlease aan.

Bespreek de verschillende opties met de medewerkers van deze garage

Het hangt natuurlijk af van jouw persoonlijk situatie welke auto of formule gepast is voor jou. Wie de Tesla Model Y wilt huren als bedrijfswagen, zal een heel andere keuze maken dan iemand die een kortverhuur zoekt van een elektrische auto voor persoonlijk gebruik. Neem daarom snel contact op met hen en bespreek de diverse opties die ze aanbieden.