Je eigen marketing
Image default
Dienstverlening

Uw boekhouding in orde dankzij speciale software voor schoonmaakbedrijven

De boekhouding behoort tot die klussen waar uw hart ongetwijfeld niet sneller van gaat kloppen. Het kost u veel tijd, die u liever gebruikt om in nieuwe of bestaande klanten te investeren. Maar is het onder de arm nemen van een professionele boekhouder dan de beste oplossing? M.I.D. Software Engineering uit Deerlijk heeft voor u het beste van beide werelden in één product verenigd. Met speciale software voor schoonmaakbedrijven is uw boekhouding tot in de puntjes geregeld én bent u geen kosten kwijt aan een boekhouder.

De modernste oplossing

Wist u dat er nu nog ondernemers bestaan die enkel met papier en bonnetjes werken? Dat betekent aan het eind van iedere maand een taaie klus. Bovendien kan u nogal eens iets ontgaan wanneer u op deze manier te werk gaat. Een computerprogramma zoals Excel maakt het u al wat makkelijker, maar ook dan liggen invoerfouten nog op de loer. Wanneer u de modernste oplossingen hiermee vergelijkt, kunt u niet anders dan tot de conclusie komen dat software voor schoonmaakbedrijven absoluut de voorkeur verdient.

Vervaardigd door engineers en boekhouders

De bovengenoemde specialist op dit gebied, biedt u onder andere het boekhoudprogramma Wings aan. Dit programma werd geheel ontwikkeld door software-engineers en boekhouders. Dit betekent dat u met een product werkt dat tot in detail begrijpt wat er bij de bedrijfsadministratie komt kijken. M.I.D. Software Engineering is de officiële distributeur van dit programma, maar ook van andere software voor schoonmaakbedrijven, zoals CleanJack.

Investeer verder in uw digitale werkwijze

Bent u niet alleen geïnteresseerd in een oplossing voor uw boekhouding, maar wilt u uw bedrijfsprocessen verder digitaliseren? Overweeg dan ook eens het gebruik van software voor schoonmaakbedrijven, zoals CleanJack. U gebruikt deze software om werkafspraken vast te leggen en om, aan de hand daarvan, planningen en roosters te maken. Alle processen kunt u real-time volgen en zodoende ook bijsturen wanneer dat nodig is. Voor meer informatie over CleanJack bezoekt u de pagina www.mid-se.be/.