Je eigen marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bescherm uw bedrijf met goede objectbeveiliging

Goede objectbeveiliging beschermt uw bedrijf tegen onder meer vandalisme en inbraak. De aanwezigheid van een beveiliger zorgt dat er al veel minder pogingen tot inbraak worden gedaan. Maar wist u dat een beveiliger ook meerdere werkzaamheden kan uitvoeren, terwijl hij aanwezig is in uw bedrijf? Op die manier haalt u dubbel rendement uit uw investering. Bij het beveiligingsbedrijf Safety Guard uit Lelystad worden de beveiligers opgeleid voor diverse werkzaamheden. Daardoor kunt u niet alleen rekenen op een betrokken beveiliger, maar worden er ook diverse werkzaamheden voor u uitgevoerd.

Een beveiliger die voor u schoonmaakt en gasten vriendelijk ontvangt

Welke werkzaamheden zou u graag laten uitvoeren door uw objectbeveiliger? Er zijn namelijk veel uiteenlopende diensten die de beveiliger voor u kan waarnemen naast de beveiliging zelf. Denkt u hierbij aan het bemannen van de receptie, maar ook het regelen van het sleutelbeheer van uw bedrijf. Daarnaast behoren facilitaire zaken als het opnemen van meterstanden en het verhelpen van storingen in licht, stroom en luchtsystemen tot de mogelijkheden. Ook zijn er beveiligers met een BHV-diploma, zodat er ook een BHV’er in het pand aanwezig is op verplichte momenten. Zo kunt u naast goede objectbeveiliging ook rekenen op een nette afhandeling van diverse andere werkzaamheden in uw pand.

Een scherp tarief voor meerdere diensten

Voor een scherp tarief voor uw objectbeveiliging, kunt u zeker terecht bij Safety Guard. Doordat het ook mogelijk is om diverse andere werkzaamheden te laten uitvoeren door de beveiliger, bespaart u nog meer geld. Daarnaast hoeft u niet meerdere personen in te huren om deze taken af te ronden, waardoor u niet extra op zoek hoeft en dus tijd bespaart. Naast objectbeveiliging kunt u voor verschillende andere soorten beveiliging terecht bij Safety Guard. Bijvoorbeeld beveiliging op evenementen, op bouwterreinen of nachtbewaking. Ook voor de verzorging van surveillancediensten en alarmopvolging bent u hier aan het juiste adres.

https://safetyguard.nl/

Gerelateerde artikelen

Voer een applicatie-integratie door een maak uw iPaaS-platform toekomstbestendig

Heb je geen idee hoe je een epoxyvloer moet aanleggen?

De voordelen van een stevige kunststof palletbox