Je eigen marketing
Image default
Bedrijven

Werfborden online bestellen als goede reclame

U ziet het wel vaker verschijnen wanneer u langs een bouwwerf loopt. Met een duidelijk bord aan de omheining ziet u meteen welk bouwbedrijf aan het werk is. Als aannemer of bouwbedrijf wilt u eventueel zelf beschikken over deze werfborden. Wanneer voorbijgangers onder de indruk zijn van het project, zijn ze namelijk vaak geïnteresseerd in de verantwoordelijke bedrijven en onthouden ze de namen van deze ondernemingen voor mogelijke toekomstige doeleinden. Bij Creafor kunt u deze werfborden makkelijk online bestellen. Zij zorgen ervoor dat deze er precies uitzien zoals u dat wilt!

Een eenvoudige service

Bij Creafor willlen ze het liefst dat het online bestellen van uw werfborden probleemloos verloopt. Daarom maakt u heel snel en makkelijk gebruik van hun webshop en online dienstverlening. Voor werfborden specifieert u bijvoorbeeld op het materiaal dat u wenst. Meestal kiezen ze bij Creafor voor golfpropyleen als materiaal, maar soms ook voor dibond of forex als oplossing voor langere termijnen. Kies uit de standaardformaten, zoals 35 x 50 cm, 40 x 60 cm of 50 x 70 cm, degene die voor u het beste lijkt. Daarnaast is het voor de kleuren van de werfborden ook mogelijk om bij het online bestellen aan te geven of u over fluorescerende, reflecterende of fosforescerende kleuren wilt beschikken.

Stevig materiaal dat u makkelijk bevestigt

Wanneer u deze werfborden online gaat bestellen, is het tevens verstandig om na te denken over hoe u deze wilt plaatsen. Zo plaatst u ze namelijk eenvoudig aan de werfhekken, maar is het ook mogelijk om gebruik te maken van twee palen. Op deze manier vergroot de zichtbaarheid van de naam en logo van uw onderneming aanzienlijk. Niet alleen is Creafor specialist in werfborden, maar bent u bij hen ook aan het juiste adres voor immoborden en verkeersborden. Kijk daarom zeker eens in de webshop voor de vele mogelijkheden of neem contact met hen op.

https://creafor.be/