Je eigen marketing
Image default
Particuliere dienstverlening

Waarom investeren in vastgoed een goed idee is

De keuze om in vastgoed te investeren is geen beslissing waar u in één nacht ijs over gaat. U heeft er goed over nagedacht en wilt de stap zetten omdat het toch wat voordelen met zich meebrengt. Overweegt u om te investeren in vastgoed? Dat is dan een goed idee! Een vastgoedinvestering is namelijk minder risicovol dan de aandelenmarkt. Vastgoed brengt daarnaast ook meer op dan een spaarboekje. Wilt u eraan beginnen maar weet u niet goed hoe? Dan moet u bij Center Parcs Vastgoed zijn. Deze specialist is dé referentie als het gaat om het beheer en ontwerp van toeristische accommodaties in Europa. U wordt door deze expert dus zeker op de goede weg geholpen zodat u veilig en zorgeloos kunt investeren in vastgoed.

Investeren met zekerheid

U wilt natuurlijk met zekerheid in uw vastgoed kunnen investeren. Het is logisch dat u bij een investering zeker wilt zijn van een goed rendement op uw geld. Bij deze vastgoedspecialist bent u hiervan gegarandeerd! U krijgt sowieso een vaste huuropbrengst uitgekeerd. Wat de bezettingsgraad van uw cottage ook is, elk kwartaal ontvangt u de opbrengst. Daarbij komt ook nog dat u, na aankoop van uw vakantiewoning, geen extra kosten meer moet betalen voor bijvoorbeeld water, elektriciteit en verzekering. Over het beheer en onderhoud van uw accommodatie hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs neemt u dit volledig uit handen. Wordt u binnenkort ook de gelukkige eigenaar van een recreatiewoning?

Neem contact op met deze expert en maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken en wenst u meer informatie over investeren in vastgoed? Neem dan meteen contact op met de gespecialiseerde medewerkers van Center Parcs Vastgoed. Zij nodigen u graag uit voor een gesprek en lichten u in over de verschillende investeringsmogelijkheden. U krijgt professioneel en persoonlijk advies op maat en kunt al uw wensen duidelijk maken. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet en neem telefonisch contact op met deze expert.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/