Je eigen marketing
Image default
Bedrijven

T-shirts bedrukken: aantrekkelijk voor bedrijven én particulieren

Meer klanten trekken. Dat is natuurlijk de wens van iedere ondernemer. Daarom is het belangrijk om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten. Hiervoor zijn er allerlei mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld relatiegeschenken en bedrijfskleding met bedrijfslogo of -slogan. Steeds meer mensen zien de voordelen van het bedrukken van kleding. Daarbij gaat het overigens niet alleen om bedrijven. Want ook voor particulieren is een T-shirt bedrukken hartstikke leuk! Bij IGO Promo bestel je de mooiste bedrukte shirts.

Wat is het voordeel van een bedrukte kleding voor de ondernemer?

Als ondernemer wil je natuurlijk het liefst een zo groot mogelijke naamsbekendheid. Promotie is hiervoor een uitstekend middel. Dat kan op allerlei manier. Denk bijvoorbeeld aan het printen van visitekaartjes, adverteren in de lokale krant of op de social media en het uitdelen van relatiegeschenken. Dat is heel effectief. Uit onderzoek blijkt dat bijna 80 procent van de mensen die zo’n geschenk ontvangt, aangeeft in de toekomst zaken te willen doen. Als de ontvangers het cadeautje vervolgens gaan gebruiken, dan wordt het effect nog groter. Want daardoor krijgen nog meer mensen het bedrijfslogo onder ogen. Dat is een hele leuke gratis publiciteit!

Kan ik ook bedrijfskleding bestellen?

Bedrijfskleding kun je bij IGO Promo ook bestellen. Bedrijfskleding is heel effectief om de naamsbekendheid van je onderneming, of merk verder te vergroten. Bedrijfskleding is er in allerlei soorten. Denk bijvoorbeeld aan een T-shirt, polo of jas met een logo of slogan van het bedrijf. Door de werknemers dezelfde kleding te laten dragen, creëer je een unanieme uitstraling.

Tijdens een evenement zie je direct wie er bij de organisatie hoort. Tijdens een vakbeurs is het een pré om medewerkers dezelfde kleding aan te geven. Dat verhoogt de professionaliteit. En wat te denken van medewerkers in de horeca of in de bouw? Bedrijfskleding staat netjes, zorgt voor eenduidigheid en levert ook nog eens extra promotie op. Dat komt doordat mensen het logo op de kleding zien.

Welke voordelen heeft een bedrukt shirt voor particulieren?

Een bedrukt T-shirt, polo of trui is ook privé een aanrader. Bijvoorbeeld als je met een groep vrienden op vakantie gaat en jullie willen jullie levensmotto graag met de rest van de wereld communiceren. Maar ook voor een jubileum of een vrijgezellenfeest is een bedrukt shirt superleuk. Niet alleen op de dag zelf, maar ook voor later. Bij het dragen van het kledingstuk komen de mooie herinneringen weer boven!

Wat leveren jullie nog meer?

Naast bedrijfskleding of bedrukte t-shirts, leveren we ook vele andere relatiegeschenken. Alles is gemakkelijk te bestellen bij IGO Promo. Je kunt onder andere kiezen uit pennen, waterflessen, USB-sticks, maar ook speelgoed, spellen, gereedschappen en tassen. Ook kun je een duurzame keuze maken, denk bijvoorbeeld aan mokken van bamboe of katoenen t-shirts.

IGO Promo investeert sowieso in duurzaamheid. Het is een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Ze zorgen goed voor het personeel, maar ook voor het milieu. Zo planten ze bij iedere bestelling een boom, proberen ze met allerlei initiatieven gezonde keuzes voor het personeel te motiveren en willen ze een goede afspiegeling zijn van de maatschappij.

Hoe bestel ik?

Het bestelproces bij IGO Promo is snel en simpel. Op de homepagina vind je alle categorieën overzichtelijk op een rij. Je klikt een product aan en je krijgt allerlei verschillende producten binnen die categorie. Je ziet direct wat wel en wat niet beschikbaar is en welke kleuren en materialen je wilt kiezen. Voor meer informatie kun je op het product klikken. Ook kun je de reviews lezen of via de chatfunctie een medewerker spreken. Zij helpen je vervolgens om het perfecte geschenk te vinden.

Dankzij meer dan 75 jaar ervaring hebben we kunnen investeren in de meest moderne drukapparatuur. Hierdoor ben jij er zeker van dat jouw bestelling een prachtig resultaat oplevert en ook nog eens lang meegaat. Je kunt een proefdruk ontvangen voordat je de producten echt laat drukken. Ook controleren medewerkers de druk nogmaals van tevoren.