Je eigen marketing
Image default
Woningen

Ramen plaatsen kostprijs

 

DE MEEST VOORKOMENDE METHODEN VOOR MISLEIDING VAN KOPERS VAN PLASTIC RUITEN.
Talrijke bedrijven bieden installatiediensten aan voor PVC-ramen en balkonblokken. Sommigen van hen kunnen op de zwarte lijst worden geplaatst als gewetenloze dienstverleners die oneerlijk profiteren van de klant. Bovendien kan de omvang van misleiding verschillen: van het verkopen van nepproducten onder het mom van merkproducten tot het ontvangen van een aanbetaling en verdwijnen. Vandaag zullen we ontdekken hoe kopers van kunststof ramen worden misleid en wat er moet gebeuren om niet voor oplichters te vallen. Activering op de bouwmarkt vindt in de regel plaats in de zomer en herfst. Gedurende deze tijd zijn er veel aantrekkelijke advertenties met ongelooflijke kortingen en fantastische promoties. Het is tijdens deze periode dat u bijzonder waakzaam moet zijn.

Fraude bij het kopen van ramen – wordt dit uitgelokt door de klant?

Een onoplettende koper kan het gevoel hebben dat hij wordt misleid. In feite regelen sommige “firma’s” een echte “scheiding” met zo’n virtuositeit dat de klant er niet eens van op de hoogte is. Deze zwendel begint bij het eerste bezoek en overleg. De meeste klanten zijn geïnteresseerd in de totale kosten van beglazingsdiensten, terwijl weinig mensen vragen stellen over de grootte van de vleugels en vensterbanken, de kenmerken van de glaseenheid en de configuratie van het kozijn. Ze spelen ook vals met fittingen, accessoires, werk. En dit heeft rechtstreeks invloed op de prijs van de structuur. Het zit allemaal in de kleine dingen. Een en hetzelfde raam kan worden gemonteerd voor 14 en 26 duizend roebel en tegelijkertijd hetzelfde verdienen, het hangt allemaal af van de leverancier. Daarom, om geen slachtoffer te worden van de “zwendel”, moet u de details van de productie en installatie van raamsystemen te weten komen, uitzoeken waar de winkel voor de productie van profielen en ramen met dubbele beglazing zich bevindt, voor hoe lang de garantie wordt verstrekt.

Hoe voorkom je valsspelen of wat moet je weten bij het kopen van kunststof ramen?
Een gebruikelijke manier om eerlijk geld te verdienen, is door goedkope grondstoffen en componenten te gebruiken bij de productie. Helaas is het resultaat hiervan na een tijdje merkbaar, wanneer de warmte snel de kamers begint te verlaten, het frame vervormd raakt of de armaturen het laten afweten. Fraudeurs gebruiken verschillende schema’s om de aandacht en het geld van de goedgelovige te bemachtigen. Dit kan een vereiste zijn om een ​​vooruitbetaling voor diensten te doen – in contanten, op een bankpas. In de regel verricht de klant vrijwillig betalingen, dus het is bijna onmogelijk om het feit van fraude te bewijzen. Laten we nu eens nader kijken naar de gebruikelijke manieren om goedgelovige klanten te misleiden.

Kortingen en subsidies voor gepensioneerden.

Ouderen zijn het meest goedgelovige en weerloze publiek. Fraudeurs maken hier vaak gebruik van en krijgen voor een dergelijk bedrog grote sommen geld. De essentie van het bedrog ligt in het feit dat gepensioneerden de installatie van nieuwe PVC-ramen of de reparatie van bestaande ramen tegen een nominale vergoeding wordt aangeboden. Bovendien verkopen ze onder het mom van een merknaam ontwerpen van de laagste kwaliteit materialen. Voor bestellingen en kortingen vragen ze om het nummer van de bankpas te dicteren. Of een “werknemer van het bedrijf” komt thuis met hetzelfde aantrekkelijke aanbod, neemt een voorschot en laat een “kwitantie” achter. Het aantal mensen dat hiermee akkoord gaat, is verbazingwekkend. In feite biedt geen enkel bedrijf meer dan 5-10% kortingen. Het is belangrijk om verklarend werk uit te voeren met oudere familieleden en ervoor te zorgen dat alles in huis in orde is met de raamconstructies. Het volgende schema omvat de fabricage van constructies die in strijd zijn met de technologie, het gebruik van recyclebare materialen en componenten van lage kwaliteit, waarbij nep wordt gepositioneerd als een merkontwerp van hoge kwaliteit. Bovendien wordt deze benadering gebruikt met betrekking tot elk onderdeel.

Dunwandig profielsysteem.
De basis van het raam is een profiel, waarvan de eigenschappen afhankelijk zijn van de thermische isolatie-eigenschappen en het vermogen van de constructie om verhoogde belastingen te weerstaan. De wanddikte moet geschikt zijn voor de klimatologische omstandigheden. Het gebruik van een dun profiel in een strenge winter is onpraktisch, omdat het niet de noodzakelijke thermische prestaties levert. Oneerlijke verkopers doen een goedkoop dunwandig profiel soms af als premiumproduct. Daarom is het de moeite waard om het type in het contract aan te geven en de markering op het product te controleren.

Overtreding van de versterkingstechnologie.

De stijfheid en sterkte van de raamconstructie wordt gegeven door een metalen frame, dat langs de omtrek van het frame is geïnstalleerd. Om geld te besparen, gebruiken sommige fabrikanten de volgende trucs: Versterk gebieden op de plaatsen waar fittingen zijn geïnstalleerd. Gebruik korte fragmenten die niet met elkaar in verbinding staan. Doe erg dunne wapening of doe het helemaal niet. Dit leidt tot een afname van de sterkte, het frame is niet bestand tegen de belasting en vervormt. De kwaliteit van de wapening kan alleen worden beoordeeld met behulp van speciale apparatuur. Voor de installatie moet u het frame rond de hele omtrek inspecteren; punten zijn te zien op de bevestigingspunten van de verstevigingselementen.

Ramen plaatsen kostprijs

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/