Je eigen marketing
Image default
Onderwijs

Passend onderwijsmateriaal zorgt voor betere resultaten op de basisschool

Iedereen wil natuurlijk dat kinderen het beste uit zichzelf halen binnen het onderwijs. Alleen zijn de onderwijssystemen in België en ook in Nederland niet altijd het beste voor ingericht. Kinderen zitten vaak in grote klassen met alle uiteenlopende niveaus bij elkaar. Het is voor leerkrachten lastig om onderwijs op maat aan te bieden in deze klassen. Om leerlingen die makkelijker kunnen leren passend aanbod te bieden, zijn er uitgeverijen zoals Educatieve Uitgeverij Kinheim. Deze uitgeverij levert onderwijsmateriaal aan basisscholen waarmee leerlingen op eigen niveau kunnen werken. De opgaven zijn een meer en mindere mate uitdagender en zelfstandig uit te voeren door de leerlingen.

Je vindt de meest passende werkbladen voor rekenen bij deze specialisten

Zitten er kinderen in jouw klas die moeite hebben met rekenen? Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim vindt je een groot aanbod aan werkbladen en lesmateriaal voor deze kinderen. Al het lesmateriaal is uiteenlopend in moeilijkheid, waardoor er in de meeste gevallen passende werkboeken te vinden zijn. Loopt een kind in leerjaar vijf achter op het gebied van rekenen, bied je dit kind simpelweg een lesboek met leerjaar vier sommen aan. Zo kan de leerling in zijn/haar eigen tempo goed onderwijs volgen. Met de ruim zeventig jaar ervaring in het ontwikkelen van onderwijsmateriaal voor Vlaams basisonderwijs, vertrouw je op de kwaliteit van dit materiaal.

Bestel het benodigde lesmateriaal snel en eenvoudig online

Zoek je goed onderwijsmateriaal om jouw lessen in het basisonderwijs mee aan te vullen? Ontdek dan zeker het assortiment aan werkboeken en werkbladen van deze uitgeverij. Het aanbod is vakkundig en op basis van veel ervaring opgesteld. Je kunt er dus van op aan dat jouw leerlingen baat hebben bij dit lesmateriaal. Geef jouw leerlingen de tijd en mogelijkheden om op hun eigen tempo vaardigheden zoals rekenen en taal eigen te maken. Hier plukken zij later in het onderwijs de vruchten van.

https://www.kinheim.be/