Je eigen marketing
Image default
Bedrijven

Ondernemer worden op het internet

Heb je altijd al de droom gehad om ondernemer te worden, en wil je hier zo snel mogelijk mee beginnen? Dan is het een goede optie om op internet te beginnen. Internet is namelijk de plek waar op dit moment de mogelijkheden liggen; je kunt namelijk makkelijk vanuit huis werken. In dit artikel lees je over 3 manieren waarmee je makkelijk geld kunt verdienen via het internet.

Kleding bedrukken

Met kleding bedrukken zijn er veel mogelijkheden tot het verdienen van geld. De meest voor de hand liggende optie is het verdienen van geld door t-shirtjes te bedrukken en deze aan te bieden via Etsy. Etsy is een online platform waar je je eigen store kunt openen. Je hebt dus geen eigen website nodig! Je kunt thuis spullen aanschaffen om aan de slag te gaan met het bedrukken van kleding, maar nog veel makkelijker is het om dit via een derde partij te doen. De website printful is zo’n derde partij. Dit is een website waar je de shirts + je design op kunt ontwerpen. Het aller makkelijkste is; je hoeft niet eens een voorraad in te slaan. Wanneer iemand iets in jouw Etsy winkel besteld, en je store is verbonden met printful, maakt printful je shirt met het design en sturen ze het rechtstreeks naar de persoon toe. Dit is een budgetproof manier om geld te verdienen, omdat je niks hoeft in te kopen.

Affiliate marketing

Via affiliate marketing promoot je eigenlijk continu producten van andere webshops op jouw website. Je schrijft op jouw website leuke artikelen en reviews om de producten heen en je zorgt ervoor dat jouw website er aantrekkelijk uitziet waardoor mensen ook jouw website willen bekijken en vervolgens op de links van de producten klikken. Voor elke klik op de link, of verkoop van het product via jouw link, verdien jij geld.

Marktplaats

Met handel via marktplaats is ook een aardig zakcentje te verdienen. Je koopt simpelweg producten in via marktplaats of de kringloop winkel voor een klein bedrag, vervolgens knap je deze producten op en verkoop je ze weer via marktplaats. Let wel op; het is wel belangrijk dat je dingen gaat verkopen waar markt voor is via marktplaats. Zo worden bijvoorbeeld op dit moment antieke bureaus voor veel geld verkocht op marktplaats, maar wil bijna niemand een eenpersoonsbed kopen. Doe dus goed je research, zodat je ook veel zult verkopen!

 

 

Advertentie: Adbull B.V. – White label linkbuilding?