Je eigen marketing
Image default
Beauty en verzorging

Laat een borstverkleining uitvoeren door een professionele kliniek

Te grote borsten kunnen voor een vrouw behoorlijk belemmerend zijn. Niet alleen vinden veel vrouwen het niet mooi, het kan ook leiden tot lichamelijke klachten. Als u van mening bent dat uw borsten te groot zijn, dan kunt u terecht in een borstverkleining kliniek in Vlaanderen. Uw borsten worden geopereerd door een ervaren chirurg. In overleg met u wordt bepaald wat de beste cupmaat is. Deze moet immers passen bij uw lichaamsbouw. Een borstverkleining zorgt ook voor een versteviging van de borsten waardoor een liftend effect wordt bereikt. Ook dit is voor veel vrouwen een overweging om de ingreep te laten doen.

Kan ik mijn borsten veilig laten verkleinen?

Een ingreep in de borstverkleining kliniek van Dr. Danau is voor gezonde vrouwen zeer veilig. Er is een verhoogd risico voor vrouwen die roken of die kampen met overgewicht. Daarnaast geven bepaalde aandoeningen een verhoogd risico zoals hoge bloeddruk, diabetes of hartproblemen. Als uw gezondheid een risico is dan wordt dit uiteraard uitgebreid met u besproken. Eventueel kan er contact worden opgenomen met uw behandelend specialist. Uitgangspunt is dat de ingreep alleen plaatsvindt als de risico’s aanvaardbaar klein zijn! Een borst verkleinende ingreep heeft vaak ook een verstevigend effect op de borsten. Ook dit kan dus een goede overweging zijn.

Vraag naar meer info over de procedure

Wanneer u zich meldt voor een borstverkleining in de kliniek in Vlaanderen, wordt er een gesprek met u gevoerd om de ingreep te bespreken. Als er geen belemmeringen zijn, dan kan er een afspraak worden gemaakt voor de operatie. Na de operatie ziet de arts u nog verschillende malen. Na ongeveer een maand wordt het resultaat beoordeeld. Soms vindt nog een correctie aan de littekens plaats als dit nodig blijkt. U kunt meer informatie nalezen op de website van de kliniek. Hier vindt u ook de contactgegevens voor het maken van een afspraak voor een intake.

https://danau.be/