Je eigen marketing
Image default
Groothandel

Investeer in producten van deze horeca leverancier van West-Vlaanderen

Bent u al een tijdje op zoek naar een professionele horeca leverancier in de buurt van West-Vlaanderen? Dan zit u goed bij Biervliet Freez Center bvba, gevestigd in Diksmuide. Bij hen kunt u terecht voor een grote variëteit aan kwalitatieve voedingsproducten en non-foodproducten van de allerbeste kwaliteit. Of u nu werkzaam bent in horeca, een cateringbedrijf, een bakker of grootkeuken, deze leverancier van horecaproducten in West-Vlaanderen staat klaar om elk bedrijf verder te helpen. Wilt u graag een idee krijgen over het beschikbare aanbod? Lees dan snel hieronder verder.

Deze producten kunt u laten leveren

Wat u ook nodig heeft, deze horeca leverancier in West-Vlaanderen heeft genoeg producten in stock die perfect passen bij uw wensen en bedrijfsprofiel. Uw bestelling kunt u laten leveren aan huis of komt u gewoonweg ophalen in het magazijn van Biervliet Freez Center bvba in Diksmuide. Onderstaande items zijn slechts enkele voorbeelden uit het enorme assortiment van deze onderneming:

  • Droogvoeding: azijnen, frisdranken, kruiden, pasta, versnaperingen, rijst…
  • Gekoelde producten: boter, kaas, eieren, salades…
  • Producten uit de diepvries: apero hapjes, frituursnacks, vegetarische producten, snacks, desserts…
  • Non-food: keuken, onderhoud en restaurant.  

Neem een kijkje in de webshop van deze horeca leverancier in West-Vlaanderen en geniet samen met uw werknemers en gasten van feilloze kwaliteit.

Bestel uw producten online

Bij deze professionals geniet u bovendien van een razendsnelle levering van uw bestelling. Bestel voor 5 uur in de ochtend, dan ontvangt u dezelfde dag uw pakketje. Natuurlijk kunt u uw bestelling ook afhalen in het magazijn in Diksmuide. Wilt u graag meer weten over het beschikbare aanbod? Of wilt u meer weten over de werkwijze van deze horeca leverancier in West-Vlaanderen? Stel uw vragen gerust via het online contactformulier op de website, contacteer ze per telefoon of stuur een e-mail. Zij staan klaar met professioneel advies op maat van uw onderneming.   

https://site.freezcenter.be/