Je eigen marketing
Image default
Groothandel

Hoe kiest u een goede drukregelaar voor een compressor?

In uiteenlopende situaties zult u een geschikte drukregelaar voor een compressor nodig hebben. Voor uw werk of werkplaats kan het nodig zijn om te profiteren van een juiste luchtcompressor. Uiteraard zult u dan ook de juiste persdruk moeten kunnen vaststellen. In veel gevallen is het namelijk gevaarlijk als de luchtdruk te hoog oploopt. Zeker als de lucht uiteindelijk niet tijdig of in de juiste mate kan ontsnappen of vrijkomen, bouwt dit enkel op en kan er explosiegevaar optreden. Dit wilt u uiteraard op uw werkplaats te allen tijde voorkomen. Naast een luchtcompressor heeft u dus ook altijd een effectieve drukregelaar voor uw compressor nodig.

Verschillende soorten drukregelaars

U kunt beroep doen op een tweetal soorten drukregelaars, namelijk een drukregelaar voor 30 mbar of een drukregelaar voor een compressor voor 50mbar. Vaak staat op uw luchtcompressor vermeld welke drukregelaar u dient te gebruiken. Let er altijd op dat goede drukregelaars voor een compressor altijd voorzien zijn van een GIVEG-keurmerk. Als u een drukregelaar gebruikt om de luchtdruk van een luchtcompressor te bepalen, dan kunt u de druk verminderen door de lucht door een kleine opening naar buiten te laten stromen. Daarnaast zit er vaak een rubberen ringetje of membraan dat de luchtdruk vervolgens constant houdt. Dit membraan verkleint of vergroot de druk in uw luchtcompressoren.

Bestel vandaag nog een drukregelaar online

In de webshop van Airpress bestelt u heel eenvoudig een geschikte drukregelaar voor uw compressor. U vindt hier de juiste soorten en kunt rekenen op topkwaliteit. Zo kunt u altijd de juiste persdruk voor uw compressoren meten en veiligheid garanderen op uw werkplaats. Onveilige situaties behoren zo tot het verleden en u weet precies hoeveel luchtdruk nodig of beschikbaar is in uw luchtcompressor. Bij Airpress doorloopt u simpelweg de betreffende categorieën en vindt zo altijd precies wat u nodig hebt. Surf dus snel naar de webshop!

Gerelateerde artikelen

Investeer in producten van deze horeca leverancier van West-Vlaanderen

Hoe werkt voorraadbeheer software