Je eigen marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe een review website net als ervaringensite de SEO van uw website verbetert

Hoe beter uw website er online voor staat, hoe meer dit u zal opleveren. Daarom is het belangrijk om veel genoemd te worden op een review website. Dit zal de SEO van uw site verbeteren. SEO staat voor Search Engine Optimalisation, en dit staat voor de vindbaarheid van uw website in een zoekmachine. Wordt uw website veelvuldig genoemd op een review website? Dan zal dit ook Google opvallen, en dit betekent dat u hoger in Google wordt gerankt. Verzamel hier de ervaringen en reviews van uw klanten.

 

Beter gevonden worden op Google

Met behulp van ervaringensite.be kunt u als bedrijf gebruik maken van de reviews die uw klanten achterlaten. U kunt ook uw klanten aansporen om een goede review achter te laten wanneer zij tevreden zijn. Hoe meer positieve reviews, hoe beter. U kunt dus gebruik maken van ervaringensite.be om zo een betere vindbaarheid te creëren. Dit is voor u als bedrijf erg aantrekkelijk, omdat dit ervoor zorgt dat u sneller gevonden wordt. Op het moment dat u sneller gevonden wordt heeft dit automatisch ook meer klandizie tot gevolg.

 

De vicieuze cirkel van SEO

Meer klandizie betekent meer omzet en meer omzet betekent weer dat veel mensen een goede review zullen achterlaten. Dit betekent dus dat de weg naar een goede SEO een vicieuze cirkel is waarbij de resultaten zich achter elkaar zullen opstapelen. Wanneer u eenmaal op de goede weg bent zal dit positieve effecten tot gevolg hebben. 

 

Gerelateerde artikelen

De voordelen van een stevige kunststof palletbox

Heb je geen idee hoe je een epoxyvloer moet aanleggen?

Een totaalinrichting die voldoet aan al uw wensen en eisen