Je eigen marketing
Image default
Beauty en verzorging

Hét adres voor borstchirurgie

Bij Clinic 12B bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een specialist in borstchirurgie. Met een team dat al jarenlang ervaring opdeed op het vlak van plastische chirurgie, kunt u er zeker van zijn dat dat zij u verder kunnen helpen. Borstchirurgie komt in alle vormen en maten en ze zijn dan ook gespecialiseerd in al deze verschillende ingrepen. Of u nu een borstlift nodig heeft, een reconstructie van uw borsten of ze wilt laten vergroten of verkleinen, het kan allemaal bij Clinic 12B. Ontdek het volledige aanbod via www.clinic12b.be.  

Een borstvergroting uitgelegd

Clinic 12B is gespecialiseerd in het uitvoeren van borstimplantatie (augmentatieve mammoplastiek) of borstvergroting. Bij het laten vergroten van uw borsten, worden er prothesen ingebracht om zo extra volume in uw borsten te creëren. Hiervoor wordt er een insnede gemaakt ter hoogte van de oksel, de tempel of onder de borst. De prothesen worden achter de borstspier geplaatst om zo het risico op kapselvorming zo klein mogelijk te houden. Zowel de inhoud, het oppervlak als de vorm van borstimplantaten kunnen verschillen. De beste keuze is afhankelijk van uw persoonlijke wensen omtrent de vergroting van uw borsten. De buitenwand is altijd van siliconen en ook de inhoud van bestaan uit een cohesive siliconegel, of een fysiologische zoutwater-oplossing. Die laatste kan soms sneller lekken en minder lang meegaan, maar er zijn ook voordelen aan. De vorm van de implantaten die u kunt kiezen om uw borsten te laten vergroten is rond en soepel waardoor ze er zo natuurlijk mogelijk uitzien.

Hoe gebeurt een borstvergroting in deze kliniek?

Aangezien de specialisten van Clinic 12B experten zijn op vlak van borstchirurgie, bent u zeker in goede handen. Het laten vergroten van uw borsten gebeurt onder volledige narcose en duurt ongeveer één uur. Nadien kunt u mogelijk last hebben van pijn en stramme spieren gedurende enkele dagen. Ook kunnen de borsten zwellen en kan er een gevoelsverandering in de tepels optreden tot negen à 12 maanden na de operatie. Neem contact op met de kliniek of neem een kijkje op de website en ontdek alles wat u moet weten over borstchirurgie.