Je eigen marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van een stevige kunststof palletbox

Als je in een bedrijf werkt waarbij je veel van je producten moet opslaan en vervoeren, dan is het net zo handig om hierbij gebruik te maken van goede verpakkingsmethoden. Hierbij zijn twee elementen belangrijk, namelijk dat je optimaal gebruik wordt van het volume van de ruimte en alles stevig inpakt. Met een kunststof palletbox van Schoeller Allibert is dit niet langer een probleem. Zij hebben een enorm aanbod aan diverse uitvoeringen van palletboxen waardoor werkelijk iedereen bij hen terecht kan. Veel hygiënischer en goedkoper dan de houten variant, is de kunststof extra stevig en verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Daarbij kun je ook rekenen op een uitstekende dienstverlening van het enthousiaste team van dit bedrijf.

Een ecologische oplossing

Nog een voordeel met een kunststof palletbox van Schoeller Allibert, is het feit dat dit zeer ecologisch verantwoorde verpakkingen zijn. Ze zijn namelijk gemaakt van recyclebaar kunststof zodat ze bijdragen aan een circulaire economie. Zo werken ze samen met verschillende bedrijven om versleten kunststof verpakkingen op te halen. Deze verwerken ze naar kunststof korrels die op hun beurt opnieuw verwerkt worden in nieuwe verpakkingen. Op die manier hoeven ze niet de vraag naar kunststof te verhogen maar maken ze gebruik van het huidige aanbod aan plastic artikelen. Twijfel daarom zeker niet om beroep te doen op deze uitstekende oplossingen.

Maak gebruik van dit uitstekende materiaal

Wanneer je alle afwegingen hebt gemaakt, zul je zeker uitkomen bij het feit dat Schoeller Allibert de beste oplossing voorziet. Kies daarom voor de kunststof palletbox die het meeste aansluit bij de behoeften van jouw producten en plaats een bestelling. De medewerkers van deze onderneming helpen je graag zo snel mogelijk verder en zorgen dat het materiaal snel op jouw locatie aankomt. Neem vandaag nog contact op met het enthousiaste team van Schoeller Allibert.

https://www.schoellerallibert.be/

Gerelateerde artikelen

Voer een applicatie-integratie door een maak uw iPaaS-platform toekomstbestendig

Bescherm uw bedrijf met goede objectbeveiliging

Altijd een werkende printer dankzij een ervaren printer monteur