Categoriearchief: Zakelijke dienstverlening

Je-eigen-marketing

Altijd een werkende printer dankzij een ervaren printer monteur

Is het u wel eens overkomen dat u iets wilde printen en dat de printer het opeens niet meer deed? Een printer is echt onmisbaar op de werkvloer, alleen willen we dat nog wel eens over het hoofd zien. Maar wanneer het trouwe werkpaard ineens dienst weigert, beseffen we maar al te goed het belang van een werkende printer. Gelukkig kunt u zo’n situatie voorkomen door uw zakelijke printers te laten onderhouden door Gevacom uit Lokeren, in de omgeving van Gent. Dit bedrijf heeft ervaren printer monteurs in dienst die door regelmatig onderhoud veel voorkomende mankementen voor kunnen zijn en problemen snel oplossen.  

Wat kan een printer monteur u bieden?

Een professionele printer monteur is uw rots in de branding wanneer uw printer iets mankeert. De monteur kan binnen acht uur ter plekke zijn en met zijn expertise snel een eind maken aan de printerproblemen. Maar onderhoud en reparaties zijn niet het enige wat deze monteurs u aanbieden. Ook voor het installeren van uw printer kunt u de hulp inroepen van een monteur van Gevacom. De printer wordt snel geïnstalleerd en gebruiksklaar afgeleverd met alle gewenste instellingen en netwerkverbindingen. Of u nu via e-mail of wifi een printopdracht wil versturen, de printer is er helemaal klaar voor. Een printer monteur kan u dus niet alleen helpen bij alles wat met printers te maken heeft, maar het scheelt u vooral tijd én geld. 

Doe beroep op dit professioneel IT-bedrijf

Dit IT-bedrijf heeft zich met name gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van printers, computers en andere computerapparatuur. Door de kennis en expertise van de professionele printer monteurs wordt elk type printer binnen een mum van tijd aangesloten en kunnen ze elk probleem snel en adequaat verhelpen. Doe dus snel beroep op dit bedrijf als u een printer monteur nodig heeft. Contacteer hen vandaag nog!

https://gevacom.be/
Je-eigen-marketing

Klantendienst doelstellingen

Het belangrijkste doel van klantendienst is de kampioen van de klant te zijn. Dat betekent vragen van klanten snel en doeltreffend beantwoorden, problemen met empathie en zorg oplossen, pijnpunten documenteren om met interne teams te delen, relaties koesteren, en de geloofwaardigheid van het merk verbeteren.

Ondersteuningsteams kunnen doelstellingen meten met belangrijke meetpunten zoals:

 • Gemiddelde eerste antwoordtijd
 • Gemiddelde oplostijd
 • De CSAT rating van een klant in de loop van de tijd
 • CSAT ratings, per kanaal
 • Ticket achterstand

Wanneer klantendienstteams hun meer directe doelstellingen beheersen, helpen ze de organisatie om meer functie-overschrijdende doelstellingen te bereiken, waaronder:

 • Verbetering van de klantenbinding
 • Het stimuleren van klantentrouw
 • Verhoging van de levenslange waarde van klanten
 • Het verminderen van klantverlating
 • Een betere klantervaring creëren

Wat is de gouden regel van klantendienst?
De meeste doelstellingen van klantendienst zijn aan een metriek gebonden. Maar de gouden regel van klantendienst komt erop neer dat je begrijpt wat een klant nodig heeft en doet wat je kunt om hem blij te maken.

Als een telefoontje van een klant langer duurt dan zou moeten omdat een agent een vriendelijk gesprek voerde of verder ging dan nodig was voor die klant, dan is dat geweldige service – zelfs als de oplostijd hoog was.

Als een prospect contact opneemt met de klantendienst om meer informatie over een product te krijgen en de agent is begripvol, efficiënt en behulpzaam, dan zal dat prospect zich de ervaring als positief herinneren-zelfs als hij nooit een betalende klant wordt.

De belangrijkste klantendienst vaardigheden
Klantendienst vaardigheden of eigenschappen staan voor de kwaliteiten en bekwaamheden die een medewerker van de klantendienst nodig heeft om goede klantendienst te leveren. Managers van de klantendienst hebben de neiging aan te nemen op technische vaardigheden. Technische vaardigheden zijn belangrijk, maar zachte vaardigheden doen er ook toe.

Hier zijn de belangrijkste klantendienstvaardigheden die je klantendienstmedewerkers nodig hebben:

 • Taal en toon
 • Actief luisteren
 • Duidelijke communicatie
 • Interpersoonlijke vaardigheden
 • Comfortabel multitasken
 • Aandacht voor details
 • Attentheid
 • Samenwerkingsvaardigheden

Vermogen om de taal en toon van een klant te spiegelen
Het spiegelen van de taal en toon van een ander kan je helpen om contact met hem te maken.

Nu, als een klant boos is tijdens een gesprek, wil je zijn frustratie niet kopiëren. Bedenk in plaats daarvan dat “kalmte besmettelijk is”. Wees streng en werk eraan om de intensiteit een tandje lager te zetten. Klanten reageren goed als ze hulp krijgen van iemand die duidelijk nuchter is.

Op live chat zijn de antwoorden vaak kort, snel, en onvolledig. Dit maakt het moeilijker voor jou en de klant om elkaars toon te begrijpen. Kies je woorden zorgvuldig en ga uit van voorzichtigheid en duidelijkheid. Probeer woordspelingen of regionale zinswendingen te vermijden.

Gebruik in plaats daarvan een zachte, informatieve toon. Geduld is je beste vriend als je een gefrustreerde klant helpt.

Als klanten klagen en gefrustreerd zijn, kunnen ze misschien niet goed in zich opnemen wat je zegt. Dus naar een oplossing snellen is niet altijd de beste aanpak.

Het vermogen om eerst empathie te tonen is van cruciaal belang. Onthoud dat zowel jij als de klant een oplossing willen bereiken, niet alleen een oplossing.

Klanten die gestrest zijn moeten zich gehoord voelen. Leg uit dat je de reden van hun telefoontje begrijpt. Dit beetje empathie zal al een heel eind op weg zijn naar het verbeteren van een moeilijke klantervaring.

Ben je op zoek naar een bepaalde klantendienst? Bekijk hieronder een aantal grote klantendiensten die je kunt bereiken:

De voordelen van een stevige kunststof palletbox

Als je in een bedrijf werkt waarbij je veel van je producten moet opslaan en vervoeren, dan is het net zo handig om hierbij gebruik te maken van goede verpakkingsmethoden. Hierbij zijn twee elementen belangrijk, namelijk dat je optimaal gebruik wordt van het volume van de ruimte en alles stevig inpakt. Met een kunststof palletbox van Schoeller Allibert is dit niet langer een probleem. Zij hebben een enorm aanbod aan diverse uitvoeringen van palletboxen waardoor werkelijk iedereen bij hen terecht kan. Veel hygiënischer en goedkoper dan de houten variant, is de kunststof extra stevig en verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Daarbij kun je ook rekenen op een uitstekende dienstverlening van het enthousiaste team van dit bedrijf.

Een ecologische oplossing

Nog een voordeel met een kunststof palletbox van Schoeller Allibert, is het feit dat dit zeer ecologisch verantwoorde verpakkingen zijn. Ze zijn namelijk gemaakt van recyclebaar kunststof zodat ze bijdragen aan een circulaire economie. Zo werken ze samen met verschillende bedrijven om versleten kunststof verpakkingen op te halen. Deze verwerken ze naar kunststof korrels die op hun beurt opnieuw verwerkt worden in nieuwe verpakkingen. Op die manier hoeven ze niet de vraag naar kunststof te verhogen maar maken ze gebruik van het huidige aanbod aan plastic artikelen. Twijfel daarom zeker niet om beroep te doen op deze uitstekende oplossingen.

Maak gebruik van dit uitstekende materiaal

Wanneer je alle afwegingen hebt gemaakt, zul je zeker uitkomen bij het feit dat Schoeller Allibert de beste oplossing voorziet. Kies daarom voor de kunststof palletbox die het meeste aansluit bij de behoeften van jouw producten en plaats een bestelling. De medewerkers van deze onderneming helpen je graag zo snel mogelijk verder en zorgen dat het materiaal snel op jouw locatie aankomt. Neem vandaag nog contact op met het enthousiaste team van Schoeller Allibert.

https://www.schoellerallibert.be/
Je-eigen-marketing

Een totaalinrichting die voldoet aan al uw wensen en eisen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de totaalinrichting van uw zaak onder handen kan nemen? Bijvoorbeeld omdat u klaar bent voor een nieuwe stijl of omdat u een nieuwe zaak bent begonnen? In beide gevallen doet u er goed aan om in zee te gaan met een professional. AnD-Extreem in Geel is de perfecte partner voor de realisatie van een totaalinrichting. U hoeft zich nergens meer om te bekommeren wanneer u samenwerkt met dit bedrijf. De deskundige medewerkers van dit bedrijf beschikken namelijk over jarenlange ervaring in het vak. Zij zorgen er graag voor dat u een totaalinrichting heeft die voldoet aan al uw wensen en eisen.

Voor ieder project zit u hier goed

De experts van AnD-Extreem hebben al veel projecten succesvol afgerond. Voorbeelden hiervan zijn onder meer:

 • Broodjeszaken
 • Benzinestations
 • Gevels
 • Dagbladhandels
 • Interieurs
 • Ontwerpen
 • Tabakszaken
 • Humidorruimtes
 • Winkelinterieurs

 

Dit zijn slechts enkele van de voorbeelden van projecten waarvoor u hier goed zit. Geen opdracht is te gek voor dit bedrijf! Weet u nog niet helemaal hoe de totaalinrichting van uw zaak er uit mag komen te zien? Of heeft u juist al alles tot in de details bedacht? In beide gevallen zit u hier zeker goed. De medewerkers van dit bedrijf adviseren u graag over wat er allemaal mogelijk is. U weet zeker dat u werkt met een absolute professional die u van een prachtige totaalinrichting voorziet.

Neem contact op met een van de experts voor meer informatie

Vanzelfsprekend wilt u meer weten over de mogelijkheden en bent u benieuwd naar de ideeën die de professionals van AnD-Extreem hebben voor uw ontwerp. Neem hiervoor zeker eens contact op met een van de experts. Zij staan graag voor u klaar met een verfrissend ontwerp. Met eventuele vragen kunt u hier ook terecht. Bekijk ook de website, hier vindt u nog veel meer aanvullende informatie.

https://www.and-extreem.be/
Je-eigen-marketing

Voer een applicatie-integratie door een maak uw iPaaS-platform toekomstbestendig

Heeft uw bedrijf een versplinterd IT-landschap met veel verschillende applicaties die aanvullend op elkaar gebruikt worden? Dat kan efficiënter ingericht worden! Met een nieuw iPaaS-platform zorgt u voor een optimale integratie van al uw applicaties, waardoor u en uw personeel veel efficiënter kunnen werken. Met uw eigen unieke API, gebaseerd op uw wensen en eisen, is uw bedrijf én het applicatielandschap toekomstbestendig.

Welke service verwacht u van een specialist op het gebied van applicaties?

Voor welke soorten dienstverlening op het gebied van een integratie platform is het mogelijk om Datacon in te schakelen over heel Vlaanderen?

 • Om het iPaaS-platform optimaal te gebruiken, zorgen de specialisten van Datacon ervoor dat u alle licenties voor de modules in uw setup ontvangt.
 • De volledige implementatie van het integratie platform en de iPaaS-setup laat u over aan de specialisten van Datacon. Implementatie kan uitgevoerd worden in samenwerking met uw interne IT-afdeling.
 • Het beheer van de volledige iPaaS-stack is uit te besteden aan de experts bij Datacon, waardoor u hier zelf niet naar hoeft te kijken. Tijdens kantoortijden staat de service desk altijd voor u klaar en er is 24/7 proactieve monitoring om problemen snel te signaleren en op te lossen.
 • Wilt u de integratie van een iPaaS-platform vlekkeloos laten verlopen? Boek dan een onboarding of training voor uw eigen personeel van de specialisten van Datacon. Datacon is gecertificeerd trainingspartner en zorgt ervoor dat uw personeel op de meest efficiënte manier gebruikmaakt van het iPaaS-platform na integratie.

Plan een afspraak in met dé expert in applicatie-integratie

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Datacon op het gebied van platform integratie en bevindt uw bedrijf zich in Vlaanderen? Neem dan contact op met de experts om uw project te bespreken. Dan weet u meteen welke voordelen u kunt halen uit de samenwerking met dé expert op het gebied van applicatie-integratie. Op de website vindt u alle contactgegevens om een afspraak in te plannen.

https://www.datacon.be/

Uw nieuwe koelcel en andere horeca apparatuur koopt u bij deze specialist

Een koelcel, bakplaat of een vrieskist. Het zijn slechts enkele voorbeelden van apparatuur die in de horeca onmisbaar zijn. Het zijn belangrijke benodigdheden, die echter vaak een grote hap uit het budget van uw zaak nemen. Gelukkig hoeft dat niet altijd zo te zijn. U kunt kiezen voor horeca apparatuur van goede kwaliteit zonder daar te veel voor te betalen. Hoe? Daar al uw apparatuur te bestellen bij dé online specialist: Horeca Koeling. Deze Belgische webshop biedt alle apparatuur en benodigdheden voor uw zaak, hetzij een hotel, een broodjeszaak of een chic restaurant. Alles wat u nodig heeft voor uw werk, vindt u online tegen aantrekkelijke prijzen bij deze expert.

Welke apparaten heeft u nodig?

Is een bepaald apparaat in uw horecazaak aan vervanging toe? Of heeft u net een zaak opgericht en heeft u nog alle apparaten nodig? Ongeacht de situatie, vindt u steeds wat u zoekt bij Horeca Koeling. Hetzij voor het koelen van eten, het koken van heerlijke gerechten of het tentoonstellen van uw koopwaar op een aantrekkelijke manier. Ook kleinere benodigdheden zoals geschikte kledij voor de kok of hoogwaardige snijmessen vindt u in de webshop. Ook uw nieuwe fornuis, professionele koel- of vriescel en zelfs uw nieuwe koffiemachine kunt u hier aanschaffen. Zo uitgebreid is het aanbod, dat u nergens anders hoeft te kijken.

Ontdek het aanbod en bestel eenvoudig online

Heeft u de nieuwe horeca apparatuur voor uw hotel, restaurant, bistro of café gevonden in de webshop? Dan kunt u al uw benodigdheden eenvoudig online bestellen. Op elk apparatuur geniet u bovendien van minstens 1 jaar garantie. Omdat Horeca Koeling beschikt over een grote voorraad, wordt uw bestelling snel geleverd. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw apparatuur. Nog niet helemaal overtuigd? Horeca Koeling heeft al heel wat tevreden klanten, waaronder zelfs het koninklijk Paleis in Brussel. Zo weet u zeker dat u kiest voor een betrouwbaar bedrijf met producten van goede kwaliteit!

https://www.horecakoeling.be/
Je-eigen-marketing

Beleggingspand kopen

beleggingspand kopen

 

Checklist voor aankoop van een object of woning

Ten eerste moet u zich als koper kunnen identificeren. U heeft daarvoor een kopie nodig van uw identiteitskaart (voor-en achterzijde), zowel wat betreft natuurlijke personen als vertegenwoordigers van vennootschappen. Als u in eigen persoon koopt, dan is het vrij eenvoudig. Als u echter samen met uw echtgenote een aankoop gaat doen, dan wordt er gekeken of er sprake is van wettelijk of feitelijk samenwonenden. Het breukdeel van de ander die bij de koop betrokken is, kan variëren en hoeft niet altijd de helft te bedragen. Als u tot aankoop overgaat met andere personen dan naaste familie, dan komen de volgende vragen aan de orde:

 • Zijn alle kopers daadwerkelijk aanwezig bij de transactie?
 • Zijn in alle andere gevallen de betreffende volmachten rechtsgeldig?
 • Heeft geen van de partijen te maken met een situatie waarbij een beperking van zijn handelingen is opgelegd door een maatregel zoals handelingsonbekwaamheid, collectieve schuldenregeling of faillissement, etc.?

Met dit soort vragen moet u rekening houden, zowel in België als in Bulgarije, als u niet in de problemen wilt komen door het ontbreken van handelingsbevoegdheid of doordat er sprake is van een collectieve schuldenregeling of faillissement. Als u een bedrijf gaat aankopen, moet u controleren of er sprake is van btw- plicht en zo ja, onder welk nummer. U moet verder nagaan of er in de afgelopen vijf jaar een transactie met een bepaald object heeft plaatsgevonden. In Bulgarije wordt er vaak een slapende vennootschap opgericht, waarbij geen BTW afgedragen wordt als het om vastgoedactiva gaat. Zowel in België als in Bulgarije kunnen de partijen soms profiteren van belastingvoordelen. Dit kan steeds veranderen. Daarom is het aan te raden om dit vooraf met een fiscaal jurist te controleren. In België kan een koper een beroepsverklaring (bijv. voor een vastgoedhandelaar) krijgen, waarmee u in aanmerking komt voor een vermindering van registratierechten of voor belastingaftrek of voor teruggave wat betreft registratiebelastingen. In die gevallen dat men volledige belastingaftrek kan krijgen of in aanmerking komt voor een teruggave van 3/5 deel, geldt dat er sprake is van een wederverkoop in Bulgarije binnen 2 jaar over een periode van 5 jaar. Men hoeft geen belasting te betalen onder voorwaarde dat het een eenmalige koop is.

https://investeren-vastgoed-immo-bulgarije.propenda.be/checklist-beleggingspand-kopen-huis-of-woning.html

Hoe een review website net als ervaringensite de SEO van uw website verbetert

Hoe beter uw website er online voor staat, hoe meer dit u zal opleveren. Daarom is het belangrijk om veel genoemd te worden op een review website. Dit zal de SEO van uw site verbeteren. SEO staat voor Search Engine Optimalisation, en dit staat voor de vindbaarheid van uw website in een zoekmachine. Wordt uw website veelvuldig genoemd op een review website? Dan zal dit ook Google opvallen, en dit betekent dat u hoger in Google wordt gerankt. Verzamel hier de ervaringen en reviews van uw klanten.

 

Beter gevonden worden op Google

Met behulp van ervaringensite.be kunt u als bedrijf gebruik maken van de reviews die uw klanten achterlaten. U kunt ook uw klanten aansporen om een goede review achter te laten wanneer zij tevreden zijn. Hoe meer positieve reviews, hoe beter. U kunt dus gebruik maken van ervaringensite.be om zo een betere vindbaarheid te creëren. Dit is voor u als bedrijf erg aantrekkelijk, omdat dit ervoor zorgt dat u sneller gevonden wordt. Op het moment dat u sneller gevonden wordt heeft dit automatisch ook meer klandizie tot gevolg.

 

De vicieuze cirkel van SEO

Meer klandizie betekent meer omzet en meer omzet betekent weer dat veel mensen een goede review zullen achterlaten. Dit betekent dus dat de weg naar een goede SEO een vicieuze cirkel is waarbij de resultaten zich achter elkaar zullen opstapelen. Wanneer u eenmaal op de goede weg bent zal dit positieve effecten tot gevolg hebben. 

 

Je-eigen-marketing

Uw ideale business event goed organiseren

U wilt graag uw onderneming of bedrijf in de kijker zetten voor zowel uw personeel als uw vaste partners. Met een ontspannen sfeer en eventueel een indrukwekkend spektakel zou u graag de band tussen al deze verschillende actoren in uw bedrijf sterker maken. JADA Events beschikt al over vele jaren ervaring op dat vlak. Zij organiseren een business event in al zijn vormen en maten. Van een kleine gezellige bijeenkomst tot een groot indrukwekkend evenement, ze hebben het reeds allemaal meegemaakt. Daarom bent u zeker van een goed business event bij hen.

Een business event organiseren in drie stappen

De creatievelingen van JADA Events beschikken over een enorm arsenaal aan mogelijkheden. Zij beginnen elk project allereerst door te luisteren naar uw visie. U heeft natuurlijk al een redelijk goed beeld van hoe u het evenement graag ziet verlopen. In een persoonlijk gesprek doet u al deze ideeën uit de doeken. Op basis van die informatie gaan de creatieve geesten van JADA Events op zoek naar alle opties. Zij kijken daarbij onder andere naar goede locaties, mogelijke sprekers of artiesten en catering. Als richtlijn geeft u het budget aan waarmee u het business event wilt organiseren.

Uw input en feedback zijn essentieel

Een business event organiseren gebeurt alleen maar succesvol als u ook helemaal tevreden bent. Daarom horen de medewerkers van JADA Events uw verhaal of feedback graag in de laatste fase van het driestappenplan. Hoe vond u dat het evenement is verlopen? Zag u bepaalde elementen die beter konden? Al deze opmerkingen zorgen er alleen maar voor dat een volgende business evenement weer beter zal zijn. Doordat JADA Events al jaren actief is, hebben zij al heel wat feedback gekregen en staan ze daardoor sterker in de schoenen. Ze weten de veelvoorkomende struikelblokken en daar profiteert vooral u het meeste van. Neem dus snel contact op met dit evenementenbureau!

https://jada-events.be/
Je-eigen-marketing

Bescherm uw bedrijf met goede objectbeveiliging

Goede objectbeveiliging beschermt uw bedrijf tegen onder meer vandalisme en inbraak. De aanwezigheid van een beveiliger zorgt dat er al veel minder pogingen tot inbraak worden gedaan. Maar wist u dat een beveiliger ook meerdere werkzaamheden kan uitvoeren, terwijl hij aanwezig is in uw bedrijf? Op die manier haalt u dubbel rendement uit uw investering. Bij het beveiligingsbedrijf Safety Guard uit Lelystad worden de beveiligers opgeleid voor diverse werkzaamheden. Daardoor kunt u niet alleen rekenen op een betrokken beveiliger, maar worden er ook diverse werkzaamheden voor u uitgevoerd.

Een beveiliger die voor u schoonmaakt en gasten vriendelijk ontvangt

Welke werkzaamheden zou u graag laten uitvoeren door uw objectbeveiliger? Er zijn namelijk veel uiteenlopende diensten die de beveiliger voor u kan waarnemen naast de beveiliging zelf. Denkt u hierbij aan het bemannen van de receptie, maar ook het regelen van het sleutelbeheer van uw bedrijf. Daarnaast behoren facilitaire zaken als het opnemen van meterstanden en het verhelpen van storingen in licht, stroom en luchtsystemen tot de mogelijkheden. Ook zijn er beveiligers met een BHV-diploma, zodat er ook een BHV’er in het pand aanwezig is op verplichte momenten. Zo kunt u naast goede objectbeveiliging ook rekenen op een nette afhandeling van diverse andere werkzaamheden in uw pand.

Een scherp tarief voor meerdere diensten

Voor een scherp tarief voor uw objectbeveiliging, kunt u zeker terecht bij Safety Guard. Doordat het ook mogelijk is om diverse andere werkzaamheden te laten uitvoeren door de beveiliger, bespaart u nog meer geld. Daarnaast hoeft u niet meerdere personen in te huren om deze taken af te ronden, waardoor u niet extra op zoek hoeft en dus tijd bespaart. Naast objectbeveiliging kunt u voor verschillende andere soorten beveiliging terecht bij Safety Guard. Bijvoorbeeld beveiliging op evenementen, op bouwterreinen of nachtbewaking. Ook voor de verzorging van surveillancediensten en alarmopvolging bent u hier aan het juiste adres.

https://safetyguard.nl/