Category Archives: Zakelijke dienstverlening

Hoe een review website net als ervaringensite de SEO van uw website verbetert

Hoe beter uw website er online voor staat, hoe meer dit u zal opleveren. Daarom is het belangrijk om veel genoemd te worden op een review website. Dit zal de SEO van uw site verbeteren. SEO staat voor Search Engine Optimalisation, en dit staat voor de vindbaarheid van uw website in een zoekmachine. Wordt uw website veelvuldig genoemd op een review website? Dan zal dit ook Google opvallen, en dit betekent dat u hoger in Google wordt gerankt. Verzamel hier de ervaringen en reviews van uw klanten.

 

Beter gevonden worden op Google

Met behulp van ervaringensite.be kunt u als bedrijf gebruik maken van de reviews die uw klanten achterlaten. U kunt ook uw klanten aansporen om een goede review achter te laten wanneer zij tevreden zijn. Hoe meer positieve reviews, hoe beter. U kunt dus gebruik maken van ervaringensite.be om zo een betere vindbaarheid te creëren. Dit is voor u als bedrijf erg aantrekkelijk, omdat dit ervoor zorgt dat u sneller gevonden wordt. Op het moment dat u sneller gevonden wordt heeft dit automatisch ook meer klandizie tot gevolg.

 

De vicieuze cirkel van SEO

Meer klandizie betekent meer omzet en meer omzet betekent weer dat veel mensen een goede review zullen achterlaten. Dit betekent dus dat de weg naar een goede SEO een vicieuze cirkel is waarbij de resultaten zich achter elkaar zullen opstapelen. Wanneer u eenmaal op de goede weg bent zal dit positieve effecten tot gevolg hebben. 

 

Uw ideale business event goed organiseren

U wilt graag uw onderneming of bedrijf in de kijker zetten voor zowel uw personeel als uw vaste partners. Met een ontspannen sfeer en eventueel een indrukwekkend spektakel zou u graag de band tussen al deze verschillende actoren in uw bedrijf sterker maken. JADA Events beschikt al over vele jaren ervaring op dat vlak. Zij organiseren een business event in al zijn vormen en maten. Van een kleine gezellige bijeenkomst tot een groot indrukwekkend evenement, ze hebben het reeds allemaal meegemaakt. Daarom bent u zeker van een goed business event bij hen.

Een business event organiseren in drie stappen

De creatievelingen van JADA Events beschikken over een enorm arsenaal aan mogelijkheden. Zij beginnen elk project allereerst door te luisteren naar uw visie. U heeft natuurlijk al een redelijk goed beeld van hoe u het evenement graag ziet verlopen. In een persoonlijk gesprek doet u al deze ideeën uit de doeken. Op basis van die informatie gaan de creatieve geesten van JADA Events op zoek naar alle opties. Zij kijken daarbij onder andere naar goede locaties, mogelijke sprekers of artiesten en catering. Als richtlijn geeft u het budget aan waarmee u het business event wilt organiseren.

Uw input en feedback zijn essentieel

Een business event organiseren gebeurt alleen maar succesvol als u ook helemaal tevreden bent. Daarom horen de medewerkers van JADA Events uw verhaal of feedback graag in de laatste fase van het driestappenplan. Hoe vond u dat het evenement is verlopen? Zag u bepaalde elementen die beter konden? Al deze opmerkingen zorgen er alleen maar voor dat een volgende business evenement weer beter zal zijn. Doordat JADA Events al jaren actief is, hebben zij al heel wat feedback gekregen en staan ze daardoor sterker in de schoenen. Ze weten de veelvoorkomende struikelblokken en daar profiteert vooral u het meeste van. Neem dus snel contact op met dit evenementenbureau!

https://jada-events.be/

Bescherm uw bedrijf met goede objectbeveiliging

Goede objectbeveiliging beschermt uw bedrijf tegen onder meer vandalisme en inbraak. De aanwezigheid van een beveiliger zorgt dat er al veel minder pogingen tot inbraak worden gedaan. Maar wist u dat een beveiliger ook meerdere werkzaamheden kan uitvoeren, terwijl hij aanwezig is in uw bedrijf? Op die manier haalt u dubbel rendement uit uw investering. Bij het beveiligingsbedrijf Safety Guard uit Lelystad worden de beveiligers opgeleid voor diverse werkzaamheden. Daardoor kunt u niet alleen rekenen op een betrokken beveiliger, maar worden er ook diverse werkzaamheden voor u uitgevoerd.

Een beveiliger die voor u schoonmaakt en gasten vriendelijk ontvangt

Welke werkzaamheden zou u graag laten uitvoeren door uw objectbeveiliger? Er zijn namelijk veel uiteenlopende diensten die de beveiliger voor u kan waarnemen naast de beveiliging zelf. Denkt u hierbij aan het bemannen van de receptie, maar ook het regelen van het sleutelbeheer van uw bedrijf. Daarnaast behoren facilitaire zaken als het opnemen van meterstanden en het verhelpen van storingen in licht, stroom en luchtsystemen tot de mogelijkheden. Ook zijn er beveiligers met een BHV-diploma, zodat er ook een BHV’er in het pand aanwezig is op verplichte momenten. Zo kunt u naast goede objectbeveiliging ook rekenen op een nette afhandeling van diverse andere werkzaamheden in uw pand.

Een scherp tarief voor meerdere diensten

Voor een scherp tarief voor uw objectbeveiliging, kunt u zeker terecht bij Safety Guard. Doordat het ook mogelijk is om diverse andere werkzaamheden te laten uitvoeren door de beveiliger, bespaart u nog meer geld. Daarnaast hoeft u niet meerdere personen in te huren om deze taken af te ronden, waardoor u niet extra op zoek hoeft en dus tijd bespaart. Naast objectbeveiliging kunt u voor verschillende andere soorten beveiliging terecht bij Safety Guard. Bijvoorbeeld beveiliging op evenementen, op bouwterreinen of nachtbewaking. Ook voor de verzorging van surveillancediensten en alarmopvolging bent u hier aan het juiste adres.

https://safetyguard.nl/