Categoriearchief: Zakelijk

Je-eigen-marketing

Klaar voor de zomer? Bedruk handdoek met logo

Handdoeken bedrukken en weggeven: een slimme manier om uw bedrijf te promoten. Als de zon gaat schijnen en het wordt lekker warm, gaan mensen direct naar het strand, zwembad of naar het meer. Het eerste wat mensen inpakken voor vertrek, is een strandlaken. Als bedrijf kunt u hier goed gebruik van maken. Handdoeken zijn er in verschillende soorten en maten. Ze worden dan ook gebruikt voor verschillende doeleinden. Ze worden niet alleen in de zomer gebruikt, maar het hele jaar door. Trekt een strandhanddoek u niet zo aan? U kunt ook kiezen voor een luxe badhanddoek of een mooie keukenhanddoek. U heeft keuze uit verschillende kleuren en prijzen. Bepaal zelf welke kleur en welke prijs het beste bij uw bedrijf past. Wij vertellen u waarom bedrukte handdoeken het perfecte relatiegeschenk zijn.

Handdoeken vallen op

Op een zonnige stranddag, ziet u alleen maar handdoeken. Van simpel wit, tot knalgeel. Niks is te gek voor een handdoek. Zijn uw bedrijfskleuren nogal opvallend? Dat is geen probleem. Van jong tot oud worden simpele, maar ook opvallende handdoeken gebruikt. Nog een reden waarom u handdoeken zou moeten uitdelen: uw handdoek wordt gezien in heel Nederland en strandhanddoeken zelfs buiten Nederland! Als uw bedrijf een internationaal bedrijf is, zorgt dit voor een nóg groter bereik. Uw logo of tekst zal te zien zijn aan de stranden van Scheveningen, het plaatselijke meer bij u in de buurt, maar ook aan de Spaanse kust. Kortom handdoeken bedrukken biedt veel verschillende voordelen.

Niet alleen in de zomer

Handdoeken zijn er voor meerderen doeleinden. Ziet u het niet zo zitten om strandhanddoeken als relatiegeschenk uit te delen, dan zijn er nog genoeg andere opties! Denk aan badhanddoeken, fitnesshanddoeken en keukenhanddoeken van verschillende materialen. Ziet u het al voor zich hoe uw sporthanddoeken gebruikt wordt tijdens het sporten? En hoe gaaf zou het zijn om uw luxe keukenhanddoek terug te zien in verschillende huishoudens? Handdoeken worden dagelijks gebruikt. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf en uw logo onthouden worden. Niet alleen door de persoon zelf, maar ook door de familie en vrienden die op bezoek komen. Wat wilt u nog meer? Laat daarom handdoeken bedrukken en deel ze uit aan uw relaties en/of personeel.

 

Werkplek inrichten? Deze kantoormeubelen zijn onmisbaar!

Een werkplek inrichten? Met deze kantoor meubels maak jij je werkplek compleet. Ook ben je van alle gemakken voorzien. Wel zo prettig! Je geeft je werkplek bovendien een mooie en moderne stijl. 

De basis van je werkplek, het bureau

Een bureau is het domein van een werkplek. Je kunt er makkelijk aan werken of gesprekken voeren. Dat maakt een bureau multifunctioneel. Daarom is een goed bureau kiezen die aan al je wensen voldoet belangrijk. Je kunt bijvoorbeeld aan het formaat denken of de hoogte. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook prachtige bureau’s die je in hoogte kunt aanpassen en wat dacht je van zit sta bureau’s. Achter deze bureaus kun je zowel zittend als staand werken. Juist deze afwisseling tijdens werkdagen is ontzettend goed voor je gezondheid. Als je op zoek bent naar een nieuw bureau, dan is ons advies om je te laten adviseren over een zit sta bureau dat elektrisch verstelbaar is. Vraag bijvoorbeeld eens bij OfficeCity.be naar de mogelijkheden.

Een warm en comfortabel ontvangst, de zithoek

Een zithoek mag natuurlijk niet ontbreken. Je laat bezoekers en klanten zien dat ze welkom zijn! Je bezoekers kunnen in de zithoek comfortabel wachten. Daarnaast is het natuurlijk de plek om je marketing toe te passen aan de hand van brochures of andere materialen. Voor elke onderneming kan een zithoek of ontvangstruimte doorslaggevend zijn voor succes. Je moet er dus goed over nadenken.

De juiste houding, ergonomische bureaustoel

Een goede werkhouding is essentieel. Daarmee voorkom je klachten aan rug, nek en benen. Je bent bovendien een stuk productiever. Daarom kies je een ergonomische bureaustoel. Je kunt een ergonomische bureaustoel instellen naar je lichaam. Zo krijgt je rug ondersteuning en zorg een goede stoel voor minder lichamelijke klachten.

Netjes en opgeruimd, kantoorkasten

Wil jij jouw kantoor netjes en opgeruimd houden? Dan is het uiteraard van belang dat je kantoor regelmatig schoongemaakt wordt. Het is verstandig om dagelijks aan het einde van je werkdag even snel je werkplek op te ruimen. Zo begin je de volgende werkdag aan een nette werkplek en behoud je beter het overzicht. Berg belangrijke documenten netjes op in een kantoorkast. Het zorgen voor genoeg kasten op kantoor zorgt voor extra opbergruimte en is dan ook essentieel om je kantoor opgeruimd te houden.

Extra tip: goede verlichting

Een goed verlicht kantoor is belangrijk. Met name natuurlijk licht door een raam is heel erg prettig. Maar dit is lang niet altijd mogelijk in iedere kantoorruimte. In dat geval kun je kiezen voor andere goede verlichting voor het kantoor. Er is veel verschillende soorten verlichting mogelijk. Veel kantoorverlichting is afgestemd op lichtbehoefte en sfeer. 

 

De kleurtemperatuur en hoeveelheid licht is belangrijk om werknemers fit en actief te kunnen houden. Teveel licht zorgt, net als te weinig verlichting voor meer vermoeidheid of hoofdpijn en andere ongemakken. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Laat je daarom goed informeren over de hoeveelheid verlichting dat geschikt is voor je specifieke kantoorruimte.

 

https://www.officecity.be/