Categoriearchief: Winkelen

Je-eigen-marketing

De beste Franse modehuizen

Wanneer we spreken over de Europese modewereld zijn er al tijd twee landen die bovenaan de lijst staan, Italië en Frankrijk. Deze twee Zuid-Europese landen zijn niet alleen de twee meest beroemdste modelanden in Europa maar over de gehele wereld. Het is niet voor niets dat in de beroemde film ‘The Devil Wears Prada’ de grote concurrent van de baas van de New Yorkse vogue de baas van de Franse Vogue is. Frankrijk en met name natuurlijk Parijs is de centrale plek voor een aantal van de grootste modehuizen ter wereld. Maar welke modehuizen zijn dit nu precies? In dit artikel duiken we dieper in de modehuizen van Frankrijk, hoe ze ontstaan zijn en hoe ze beroemd zijn geworden.

Dior 

Een van de meest bekende modehuizen in Frankrijk is natuurlijk Dior. Het succes van Dior begon na de Tweede Wereldoorlog in 1947 toen Christian Dior zijn nieuwe look presenteerde vol met prachtige en vrolijke jurkjes en luxe jassen. Na de donkere tijd van de Tweede Wereldoorlog was er een hoop vraag naar meer glitter en glamour. Dior vervulde dit perfect en groeide zo uit tot een van Frankrijks meeste bekende modehuizen. 

Philippe Model 

Phillipe Model is een van de andere bekende modehuizen in Frankrijk. Vooral bekend voor zijn schoenen maakt Phillipe Model vrouwensneakers met een Amerikaans tintje. Ze zijn opvallend en ‘flashy’. Vaak met dikke zolen en een opvallend patroon. Phillipe Model wordt gedragen veel gedragen in de wereld van beroemdheden en wordt gekenmerkt door zijn sneakerdesigns. Phillipe model bracht in de jaren 80 een wind van innovatie.

‘Coco’ Chanel

Gabrielle Coco Chanel leerde naaien van de nonnen die haar verzorgden als weeskind. Dit was een belangrijke vaardigheid die ze gebruikte om haar eerste winkel te openen in het jaar 1910. Ze begon met het maken van hoeden maar switchte al snel naar comfortabele kleding voor vrouwen. Dit was in 1910 een revolutie in de kledingwereld en vanaf daar werd ze een van de grootste modehuizen ter wereld.

Yves Saint Laurent

Het laatste Franse modehuis dat ik wil bespreken is de designer die op 17-jarige leeftijd naar Parijs verhuisde en daar eerst voor Vogue en daarna Dior werkte. In 1961 zette hij zijn eigen modehuis Yves Saint Laurent op en werd groeide van daaruit tot dezelfde grootte als zijn voormalige mentors. Een aantal andere bekende modehuizen om te noemen zijn Louis Vuitton die natuurlijk het meest bekend is om zijn handtassen.

Je-eigen-marketing

Wilt u een HP laptop kopen?

Wilt u een HP laptop kopen voor een mooie prijs? Door het geavanceerde beeldscherm en de uiterst goede luidsprekers biedt een HP laptop u een unieke beleving in beeld en geluid. Muziek afspelen of een film kijken op deze laptop, is puur genieten. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Electrocorner.be levert namelijk de goedkoopste HP laptops met uitstekende service en snelle bezorging. In de webshop kunt u gemakkelijk de laptop van uw keuze zoeken en vinden.

Over Electrocorner.be

Electrocorner.be wil het kopen van een laptop zo fijn en gemakkelijk mogelijk voor u maken. Daarom kunt u op de website via filters eenvoudig zoeken naar de laptop met de schermgrootte, het type processor en harddisk die u wilt. U zult versteld staan van de lage prijzen. Electrocorner.be fungeert alleen als webwinkel. Omdat er geen fysiek bedrijfspand nodig is, kan er bespaard worden op de kosten en dat ziet u terug in de prijzen van de vele producten. Bij Electrocorner.be kunt u niet alleen uw favoriete HP laptop kopen. U vindt er ook een ruim aanbod tablets en desktops.

Een laptop kopen die binnen uw budget past

Gaat u voor de laagste prijs? Dan kunt u bij Electrocorner.be zeker de laptop van uw keuze kopen. U kunt namelijk filteren op prijs, waarbij u de hoogste en laagste prijs kunt instellen. Vervolgens ziet u direct welke laptop u kunt kopen binnen uw budget. Als u vragen heeft over een laptop of tablet kunt u altijd telefonisch contact opnemen met Electrocorner.be. De deskundige medewerkers helpen u graag verder met professioneel advies. Zodat u de beste HP laptop voor de laagste prijs kunt kopen.

Voordelen van Electrocorner.be

Waarom zou u een HP laptop kopen bij Electrocorner.be? In de eerste plaats natuurlijk vanwege de uiterst lage prijs die u hier betaalt voor uw product. Daarnaast garandeert Electrocorner.be u een snelle levering. Als u op werkdagen voor 23.00 uur bestelt, kunt u uw producten de volgende dag al in huis hebben. Daarbij bepaalt u zelf waar en wanneer uw bestelling bezorgd moet worden. Bestellingen worden gratis verzonden naar adressen in Nederland en België. Bij Electrocorner.be heeft u keuze uit een groot aanbod tegen zeer lage prijzen.